Bliv
Elev
Besøg

Os

Billedkunst

Studiefag

4 timer pr. uge

Du er også kunstner, du ved det bare ikke endnu! Ingen kan diktere dig, hvad der er rigtigt og forkert, men sammen kan vi finde det kunstneriske udtryk, der er dit! Billedkunst handler om fordybelsen i at frembringe noget kreativt. Det er dit eget udtryk, du skal arbejde med, ikke andres forventninger om, hvad der er kunst.

I billedkunst får du afprøvet dine kreative evner med akrylmaling, vandfarver, blyant og kul. Og alle kan være med, det handler om kunst og din lyst til at udtrykke dig gennem kunsten. Samtidig ser vi på berømt kunst gennem historien og kunstnernes virkemidler. I atelieret får du mulighed for at fordybe dig og stresse lidt af. Du arbejder med dine egne ting, og bliver inspireret af de andre elevers arbejder. Vi tager også på kunstmuseum og nyder at komme lidt væk og ind på kunstens højborg! Det kan være Louisiana, Statens Museum for Kunst eller Glyptoteket.

Mød underviserne:

Simonne Gorju

Kreativiteten hjælper os til at blive bedre til alle de boglige fag. Vi skal have kunsten ind i hverdagen, og i skabe fryd for øjet, spændende oplevelser og en pause i den travle hverdag’.

Læs mere om Simonne Gorju

Billedkunst