Bliv
Elev
Besøg

Os

Fremtidens idrætslederuddannelse

Studiefag

4 timer pr. uge

Er du Fremtidens idrætsleder? Har du ambitionen om en dag at have ansvar for ledelsen af medarbejdere og en spændende virksomhed, eller du elsker at “lede” processer og projekter eller være leder i den lokale forening. At have og tage ansvar og udføre en meningsfuld opgave tiltaler rigtig mange – især unge mennesker med ambitioner og mod på tilværelsen.

 

Fremtidens idrætsleder (FIL) er en uddannelse over to semestre på Gerlev. Uddannelsen kommer bredt omkring traditionelle temaer fra lederuddannelser såsom kommunikation, personlig udvikling, samarbejde og teambuilding, projektstyring og formidling mm. Temaerne knyttes i høj grad op på at prøve det af i praksis med selvvalgte projekter, der giver dig erfaring med at planlægge, projektstyre og afvikle interne og eksterne events med højskolen. Uddannelsen inkluderer også en studietur over tre dage, hvor vi mødes med de andre FIL-højskoler i den kommende landsstævne by.

Uddannelsen giver dig indblik i arbejdet som idrætsleder og kvalifikationer til at gøre en forskel i det danske foreningsliv. Uddannelsen afsluttes med et kompetencegivende diplom. Vi gør opmærksom på, at FIL er et fag der strækker sig over 4 måneder (begge valgperioder). 

 

Mød underviserne:

Morten Zacho

For Morten Zacho er idræt lig med næring og energi. Og rummet, hvor sporten udfolder sig en social legeplads, hvor vi forholder os til hinanden – livets kravlegård i leg, sejre og nederlag.

Læs mere om Morten Zacho

Fremtidens idrætslederuddannelse