Bliv
Elev
Besøg

Os

Leg og formidling

Studiefag

4 timer pr. uge

Kan du huske dengang, du havde fundet det perfekte gemmested? Eller da du med nød og næppe slap væk fra fangeren, der var lige i hælene på dig? Kom med og genopdag et legeunivers, genfind dit indre legebarn og giv den gas i legens nostalgi i fællesskab med en flok gode legekammerater? Vi ser på leg i et samfundsperspektiv og analyserer legens kvaliteter.

I leg og formidling skal vi lege en masse, der spænder fra gamle danske selskabslege til nutidige indiske nationallege, der leges af flere millioner mennesker hver eneste dag. Har du en favoritleg, så er der også plads til at prøve kræfter med den. Vi prøver legene  i fællesskab, hvorefter vi tager en snak om, hvorfor det er vigtigt at lege, legens status i samfundet og meget mere. Vi har nemlig alle erfaringer med at lege. Du kan forvente et aktivt fag, hvor latter og sammenhold er i højsædet, og hvor refleksioner er tæt forbundet til praksis.

Mød underviserne:

Nikolaj Nilsson

Nikolaj elsker at eksperimentere med og fordybe sig i idræt og bevægelse. Glæden ved at udforske, reflektere og dygtiggøre sig i et trygt fællesskab er helt central i hans undervisning.

Læs mere om Nikolaj Nilsson

Leg og formidling