Bliv
Elev
Besøg

Os

Impro teater

Studiefag

Tør du udfordre dig selv? Slippe kontrollen og sig ja til egne og andres ideer? Det kan godt være svært i starten, og derfor er der fokus på at vi gør det sammen. Det er vildt at opleve hvordan en ide eller replik kan vokse til en storslået improviseret scene, fordi vi lytter til hinanden, og sammen skaber magiske øjeblikke i et trygt fællesskab hvor alt kan lade sig gøre.
Det er udfordrende og lærerigt, og ekstremt sjovt, frit og legende.

 

Alle kan være med. Det vigtigste er lysten til at lege og evnen til at være nærværende og lytte. Hver time begynder med fælles opvarmningslege, som bringer os i den rette legesyge stemning, og som skærper evnen til at lytte, være nærværende, slippe kontrollen og acceptere kaos. Derefter arbejder vi mere i dybden med improøvelser, ofte i mindre grupper, for at alle får mest mulig erfaring og “scenetid”.

Der er gode råd og feedback undervejs, der hjælper dig til at “forløse” den intuition og lyst til at lege, som bor i os alle, og som skal slippes ud i improteater. 

 

Mød underviserne:

Julie Hauge

Improteater er et fantastisk højskolefag, hvor du får lov til at udfolde dine kreative sider i en meget legende og rummelig verden. Det er stedet hvor du slipper kontrollen, og griner meget – samtidig med at du bliver klogere på dig selv og de andre.

Læs mere om Julie Hauge

Impro teater