Bliv
Elev
Besøg

Os

Ind i musikken

Studiefag

Kan du lide musik? Svaret til det spørgsmål er for langt de fleste mennesker ja: musik er noget alle har et forhold til og som rører noget i os. Musik eksisterer på tværs af alle kulturer i hele verden og spiller en vigtig rolle i både store og små begivenheder i vores liv i alt lige fra begravelsen til opvasken og fra brylluppet til bilturen. 

I Ind i musikken skal vi skal blive klogere på emner inden for musik vi kender godt, stifte bekendtskab med hjørner af musikkens verden som vi ikke anede eksisterede og måske endda udfordres på vores forståelse af hvad der overhovedet kan beskrives som musik.

Ind i musikken er et fag, hvor det er fuldstændig lige meget, om du kan synge eller spille et instrument, for vi skal nemlig snakke om, debattere og lytte til al mulig musik. Og det kan alle være med til! Eksempler på temaer, vi tager fat i kunne være: filmmusik, rockmusik, musicals, barbershop, musik som redskab for sportsudøveren, avantgarde og minimalisme, musikterapi, album-lytning og idéer som du kommer med. 

Undervisningen foregår som en blanding af plenumsnakke og debat, lyttesessions, gruppearbejde, små forelæsninger, individuelt arbejde og muligheden for fremlæggelser af individuelt-/gruppearbejde.

Mød underviserne:

Karina Oxbøll

I mere end 20 år har Karina huseret på Gerlev. Du møder hende på kontoret, hvor hun jonglerer med booking af rundvisninger, arrangementer og udlejning af Gerlevs faciliteter til foreninger, private og institutioner. Karina har desuden grønne fingre og en kreativ åre og pusler om grønne planter og smukke blomsterbuketter til glæde for os alle.

Karina er ansvarlig for rengøringsafdelingen, som sørger for lækre rene lokaler og hjemlig hygge for eleverne og gæster på Gerlev. Mød Karinas team her.

Læs mere om Karina Oxbøll

Julie Hauge

Julie har altid været og er stadig vild med det meste idræt. Foruden at være tidligere fodboldlandsholdsspiller har Julie udviklet sit bevægelsestalent i bl.a. snowboard, beachvolley og surf/windsurfing. Når solen skinner, er hun den første på beachvolleybanen. Og når det blæser, pakker hun surfbræt og solbriller og flyver på havet.

Læs mere om Julie Hauge

Lars Hazelton

En længere tekst om Lars Hazelton (Introtekst)

Læs mere om Lars Hazelton

Jo Kyrre Skogstad

 Jo Kyrres motivation er at rykke ved elevernes ståsted, skubbe dem i nye retninger og skabe refleksion og dygtiggørelse i og gennem idrætten.

Læs mere om Jo Kyrre Skogstad

Martin Lykkegaard

Martin Lykkegaard er optaget af, hvordan vi som mennesker dannes af idræt – hvordan vi kan forstå os selv og vores kultur gennem idrættens univers. Særligt kampsport og idrætsfilosofi er hans store passion.

Læs mere om Martin Lykkegaard

Ind i musikken