Bliv
Elev
Besøg

Os

Kan selv, vil selv

Studiefag

4.5 timer pr. uge

“Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt finde ud af!”

Denne Pippi-mentalitet er omdrejningspunktet for tilgangen til de forskellige udfordringer, vi sammen dykker ned i. Efter dit højskoleophold skal du garanteret ud og bo for dig selv eller i et kollektiv. I hvert fald skal du med stor sandsynlighed løse nogle ting selv, som dine forældre har fikset derhjemme. Sammen dyrker vi nysgerrigheden i dagligdagsudfordringerne og fejrer, når vi har mestret noget nyt!

I løbet af undervisningen vil vi sammen finde ud af alt fra at afkalde en stoppet vandhane og fikse en stoppet vandlås til at lave et realistisk budget som udeboende, fintsnitte et løg og lappe en cykel. Vi skal have hænderne i bolledejen og have olie på fingrene, for vi bliver kun bedre ved at øve os. Undervejs besøger vi f.eks. køkkenet og rengøringspersonalet, der alle er professionelle på hver deres område. Her får vi mulighed for at lære en masse tips og tricks fra de bedste!

Mød underviserne:

Nikolaj Nilsson

Nikolaj elsker at eksperimentere med og fordybe sig i idræt og bevægelse. Glæden ved at udforske, reflektere og dygtiggøre sig i et trygt fællesskab er helt central i hans undervisning.

Læs mere om Nikolaj Nilsson

Atos Andersen

Jeg mener at højskolen er en vigtigt institution. En institution som fokuserer på dannelse og oplysning. Dannelse opstår i mødet mellem den enkelte og fællesskabet. Oplysning opstår i spændingsfeltet mellem den enkeltes verdensopfattelse og de perspektiver højskolen præsenterer. Derfor forsøger jeg altid at udfordre, problematisere og opbygge elevernes forståelse af dem selv og verden igennem mit virke som højskolelærer.

Læs mere om Atos Andersen

Kan selv, vil selv