Bliv
Elev
Besøg

Os

Lejrbålsguitar

Studiefag

3 timer pr. uge

Hvis du har lyst til at synge en masse sange eller spille lidt mere guitar end du gør, så er guitar og sang noget for dig. Du behøver ikke at kunne spille guitar for at være med! Vi skal synge sange vi kender, men som ikke nødvendigvis er fra højskolesangbogen, og faget skal give tryghed i det at synge sammen. Vi skal være i finnotektet og komme tættere på hinanden igennem musikken, og få blandet sang, guitar og højskoleliv sammen.

Vi dykker også lidt ned i teksternes betydning og melodiernes stilart. Alle sange har en historie: Hvem sang den? Hvornår og hvorfor? men lige så meget, hvad sker der for jer når vi synger dem? og hvilke følelser forbinder i med dem? Til dem der kan spille guitar (men det er ikke et must at kunne), så er der akkorder til sangene så i kan spille dem sammen med mig. Det ville være en stor glæde. Fokus er først og fremmest, at faget kan få flere af jer elever til at blive glade for synge sammen, oplever fællesskabet i musikken, og måske får det ned på et mindre plan, end til de store højskolesamlinger. Endvidere rummer faget også mulighederne for at vende højskolelivet, når stemmerne skal have 5 minutters pause. Glæder mig til at se jer

Mød underviserne:

Johanna Sophie Ewald

Med en legende, energisk og nysgerrig tilgang skaber Johanna et trygt undervisningsrum, der giver plads til at kunne glædes ved og mødes i musikken. Når der er skabt et sådant rum, er der mulighed for at sætte sig selv på spil og udfolde sig kreativt ved at finde på, at improvisere, at skabe og ikke mindst at mærke glæden ved at fejle sammen!

Læs mere om Johanna Sophie Ewald

Lejrbålsguitar