Bliv
Elev
Besøg

Os

Maker

Studiefag

Hvis du har lidt af en gør-det-selv-mand eller -kvinde gemt i dig, eller bare gerne vil lære at bruge værktøj sikkert og korrekt, så er faget Maker lige noget for dig. Hvis du i tillæg er stor tilhænger af at arbejde projektorienteret i større eller mindre grupper, så vælg Maker. 

I Maker bygger vi simple konstruktioner til gavn for både skolen og elever, og vi kigger på DIY-inspiration og -hacks og hjælper hinanden med at tænke kreativt, udvikle, bygge og hygge sammen. Der er mulighed for at arbejde med et bredt udsnit af både håndværktøj og elværktøj, og du får grundig gennemgang til korrekt håndtering og sikkerhed.
Det er også et mål, at du kan tilegne dig erfaringer og skills, som kan benyttes videre i større projekter og ikke mindst til at komme godt på plads i studieboligen i fremtiden.
Vi bygger nyt, men prøver i høj grad at være kreative ved at genanvende materialer. Vi arbejder hårdt, men der bliver også tid til reflektion og diskussioner om bl.a. life skills, bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Kom med og oplev glæden, fordybelsen og stoltheden ved at bygge noget med dine egne hænder.

Mød underviserne:

Mads Gravholt

Kom med og oplev glæden, fordybelsen og stoltheden ved at bygge noget med dine egne hænder. Uanset om du er gør-det-selv-mand eller -kvinde, eller bare gerne vil lære at bruge værktøj sikkert og korrekt, så er faget Maker lige noget for dig.

Læs mere om Mads Gravholt

Martin Kallesøe

På makerfaget er der fuld fart på – vi designer og bygger som glade amatører men med støtte fra fælles viden.. og et par garvede pedeller i baghånden. Når vi genanvender træ og til julegaver, nyt inventar osv. varmer det mit grønne hjerte. Vi tror og håber at det kan være startskuddet for mange elever til at turde at kaste sig over gør-det-selv projekter i fremtiden.

Læs mere om Martin Kallesøe

Maker