Bliv
Elev
Besøg

Os

Personlig udvikling

Studiefag

Hvem er jeg, hvad er vigtigt i mit liv, hvordan opfatter andre mig?

Personlig udvikling vil arbejde med dit “fundament” og din selvrefleksion – værdimæssigt, følelsesmæssigt og fornuftsmæssigt.
Hvordan motiveres du? Hvilke mål har du? Hvad kan gøre dig glad og lykkelig? Hvad vil det sige at være et menneske? Findes der et perfekt liv?

Gennem forskellige øvelser vil du blive klogere på dine egne og andres holdninger og få en større afklaring af, hvad du rummer.

Personlig udvikling beskæftiger sig med alt det, der gør det spændende at være menneske– alt det sjove og alt det svære! Undervisningen har forskellige tilgange. Nogle gange arbejder vi med øvelser – med dig selv, med en makker, en lille gruppe eller hele gruppen. Andre gange benytter vi os af interne eller eksterne oplæg fra spændende personligheder - alt med mål om at skabe en masse snak om de ting, der vedrører os alle.

Mød underviserne:

Morten Zacho

For Morten Zacho er idræt lig med næring og energi. Og rummet, hvor sporten udfolder sig en social legeplads, hvor vi forholder os til hinanden – livets kravlegård i leg, sejre og nederlag.

Læs mere om Morten Zacho

Personlig udvikling