Bliv
Elev
Besøg

Os

Band

Studiefag

Hvem vil ikke gerne prøve at være rockstjerne? At få feedback på de mange timers arbejde i øvelokalet omsat i adrenalin-kicket på scenen, blive badet i projektørlyset og høste gevinsten fra dine fans’ bifald! Vi sætter strøm på guitar- og basforstærkeren, banker en pulserende rytme på stortrommen og får hul igennem mikrofonerne.

At spille i band er også muligt på en idrætshøjskole. Vi tager udgangspunkt i kendte pop- og rocksange og går i dybden med at finde den helt rigtige stemning frem. For hvor kommer sangen fra? Hvornår? Og hvem sang den? Det er dejligt hvis du kan spille lidt musik i forvejen, da der ikke bliver så meget tid til enkeltundervisning på musikinstrumenterne, så skal de andre bare stå og vente ;) Men der er jo også altid plads til at afprøve sine sangevner! Vi prøver at bytte instrumenter og synge flerstemmig sang og med bare et lille repertoire er vi klar til at optræde til festerne! Det er fedt at spille sammen, man mærker hvordan man kan løfte i flok og få to og to til at blive til fem - mens man tæller til fire!

Mød underviserne:

Johanna Sophie Ewald

Med en legende, energisk og nysgerrig tilgang skaber Johanna et trygt undervisningsrum, der giver plads til at kunne glædes ved og mødes i musikken. Når der er skabt et sådant rum, er der mulighed for at sætte sig selv på spil og udfolde sig kreativt ved at finde på, at improvisere, at skabe og ikke mindst at mærke glæden ved at fejle sammen!

Læs mere om Johanna Sophie Ewald

Band