Bliv
Elev
Besøg

Os

To sommerlege til havefesten

Bring legen helt ud i sommerhaverne. I videoerne nedenfor kan du få inspiration til to klassiske lege, du nemt kan stille op og sætte i gang derhjemme. De er perfekte til at skabe en lille konkurrence til havefesten eller til at give legebørnene i familien et smil på læben. Vi håber, at du vil lege med!

 

VENDE PANDEKAGER

NB. Husk lyd

Beskrivelse: Legen kræver minimum 2 personer. Den ene lægger sig på maven på gulvet. Det gælder om at få personen vendt om på ryggen. Kan man ikke klare den selv, er det helt okay at spørge om hjælp til at vende pandekagen. Du bestemmer selv, hvordan du vender din pandekage om på ryggen.

 

DÅSEKAST

NB. Husk lyd

Beskrivelse: Dåsekast kan både leges alene og med andre. Først skal du finde noget, du kan stable oven på hinanden til et tårn. Vi har brugt gamle dåser med ris i. Husk at sætte tape på toppen, så risene ikke falder ud. Til at vælte dåserne bruger vi tre par sammenrullede strømper. Det gælder om at vælte så mange dåser som muligt. 

 

MEGET MERE LEG

Hvis du har fået mod på mere leg er Gerlev Legepark åben hver uge hele sommeren fra torsdag til søndag kl. 10-16. Tag familien og madkurven med på en hyggelig sommerudflugt og gå på opdagelse i mere end 100 gamle lege og spil. På særlige dage er der også fællesleg med en legeinstruktør. Læs mere her

Derudover bringer Gerlev også legen ud i sommerdanmark. Fra torsdag d. 29. juli til lørdag d. 31. juli er Gerlev Center for Leg & Bevægelse i Helsingør med en spillestand og fra d. 3.-24. juli sejler Legeskibet rundt til seks danske byer, hvor du gratis kan komme og lege med på kajen. Læs mere om legetogtet her.

To sommerlege til havefesten