Tre skarpe til to nye ansatte på Gerlev

I oktober kunne vi byde velkommen til to nye medlemmer af Gerlev-familien. Gennem de sidste uger har de taget deres første skridt på Gerlev og er efterhånden ved at få sat deres aftryk på højskolen. David er startet som kommunikations- og engagementschef, og Anna som underviser i dans. 

DEN BLÅ BOG

Anna Eileen Jeppesen – For en stund må vi undvære Louise, vores fantastiske danselærer, der går på barsel. Men heldigvis fortsætter Gerlevs hovedfag i dans med Anna i spidsen. Anna tilhører toppen af dansk streetdance og underviser både i Breaking, Hip Hop, House og Party Dances. Hun har sine fødder og hjerte solidt plantet i kulturen og arbejder og danser på tværs af landegrænser.

David Lautrup – Han surfer, dykker og står på snowboard, men på Gerlev kommer David til at indtage en helt ny stilling som kommunikations- og engagementschef. Han er skarp til at motivere og engagere mennesker. Noget han både har haft stor succes med som projekt- og innovationsmanager på Idrætshøjskolen i Sønderborg og sideløbende i sit eget firma Innovationskonsulenten.

MØD DAVID OG ANNA

David startede på Gerlev d. 1. oktober og Anna flyttede ind ugen efter i Hennings Himmel. For at det ikke skal være løgn kender de to faktisk hinanden fra år tilbage, hvor har danset sammen og David har undervist Anna i Break Dance. Hør Davids og Annas svar på, hvad der tiltrak dem ved Gerlev, hvad de håber at kunne bidrage med, og hvad der har overrasket dem mest, efter de er startet.