Bliv
Elev
Besøg

Os

Vilkår ved tilmelding

Generelle oplysninger/kontakt

Gerlev Idrætshøjskole
Skælskør landevej 28
4200 Slagelse

gerlev@gerlev.dk
Tlf: 58 58 40 65

Cvr: 44 17 92 10

 

VI MODTAGER FØLGENDE BETALINGSKORT

Betalingskort

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Personlige oplysninger, du afgiver til Gerlev Idrætshøjskole i forbindelse med købet, videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt i elektronisk format og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere på Gerlev Idrætshøjskole. I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto- eller kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via en af E-Pays betalingsservere. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra NETS. Navn, adresse, telefonnummer og e-mail gemmes. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse, hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.

SIKKERHED VED ONLINE BETALING
Dansk lovgivning sikrer dig, når du betaler via internettet. Der ligger et regelsæt til grund for elektroniske betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling, du ikke kender til og som er trukket fra din konto, er det kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab eller lignende) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik, som har trukket beløbet.

FORBEHOLD
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udsolgte kurser, værelser; afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder.

AFLYSNING AF KURSER
Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus med ledige pladser, eller få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved aflysninger. Vi kan ikke garantere, at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Kursusgebyret refunderes kun i tilfælde af aflysning eller flytning af kurset.

BRUG AF BILLEDMATERIALE
Ved tilmelding til højskoleophold og/eller et kort kursus gives Gerlev Idrætshøjskole tilladelse til – uden yderligere samtykke – at offentliggøre billeder af personer og stemningsbilleder, når blot der ikke tydeligt er tale om portrætbilleder, og at motivet kan være krænkende eller på anden vis udnytte den eller de afbillede personer.

Gerlevs generelle holdning er, at ingen skal eksponeres på hjemmesiden eller andre steder mod deres vilje. Vi vil derfor bestræbe os på at få billeder fjernet fra hjemmesiden og fremtidigt trykt materiale, hvis man ikke ønsker, at personlige billeder skal være der og gør skolen opmærksom på dette.

Holdbillede – langt højskoleophold:
Ved tilmelding gives Gerlev Idrætshøjskole tilladelse til, at højskolen offentliggør årets holdbilleder på deres hjemmeside.

FORSIKRINGER

Det er dit eget ansvar at være forsikret under dit ophold på højskolen. Vi anbefaler at du under dit ophold på Gerlev har en rejseforsikring med afbestillingsforsikring og en indboforsikring – på disse områder er du måske allerede  dækket gennem dine forældres forsikringer. I tillæg vil vi anbefale at du har tegnet en heltids ulykkesforsikring.

Indboforsikring og ansvarsforsikring: dækker hvis dine ting bliver stjålet eller skadet. Forsikringen dækker også, hvis du kommer til at skade andre eller deres ting.

Rejseforsikring med afbestilling: dækker hvis du bliver syg, kommer til skade eller har brug for anden hjælp i udlandet. Rejseforsikringen bør også indeholde en afbestillingsforsikring hvis du af forskellige årsager bliver nødt til at afbestille en rejse.

Heltids ulykkesforsikring: dækker personskader på dig selv. Husk at tjekke om forsikringen dækker for de aktiviteter du har valgt på Gerlev.

legearrangement Forespørgsel

Fyld ind formularen nedenunder med dine informationer.
Du kan forvente svar på din henvendelse indenfor 48 timer