Virtuelt Åbent Hus på Gerlev

Kom til Virtuelt Åbent Hus på Gerlev Idrætshøjskole. Vælg en af datoerne til højre og tilmeld dig via linket.

Mød to tidligere elever, Emma og Sofie, der nu er ansat som Crew på Gerlev. De kan både fortælle om, hvordan det er et være elev, hvordan du kan sammensætte dit ophold, hvad du kan få ud af et højskoleophold og meget mere. Derudover vil de give en rundvisning i Gerlevs mange forskellige faciliteter, og der vil være mulighed for at stille alle de spørgsmål, du skulle have på hjerte.

Så hvis du gerne vil vide mere om Gerlev, overvejer et ophold, eller allerede har tilmeldt dig, er du meget velkommen til at deltage i et virtuelt åbent hus.

Program:

  • 17.00-17.10: Velkomst
  • 17.10-17.40: Rundvisning på Gerlev
  • 17.40-18.00: Oplæg om livet på Gerlev og spørgsmål

Det kan du blive klogere på:

  • Hvordan det er at være elev på Gerlev
  • Hvordan et ophold er sammensat ift. skema, fag etc.
  • Praktiske forhold som værelser, tøjvask, roomies etc.
  • Gerlevs historie og værdier
  • Regler på Gerlev
  • Særlige rammer under Covid-19

OBS. Deltagelse kræver tilmelding. Du vil modtage et link til Zoom på mail senest en time inden arrangementet. Tilmeld dig det enkelte åbent hus ved at følge linket i højre side.

Hvis du har praktiske spørgsmål eller spørgsmål, der er mere personlige, er du også meget velkommen til at kontakte Gerlevs kontor på gerlev@gerlev.dk eller 58 58 40 65. Kontoret kan også arrangere en personlig snak med en fra Gerlevs Crew, hvis du har spørgsmål til livet på Gerlev.

Hvis du gerne vil på en fysisk rundvisning på Gerlev med en af vores tidligere elever er det også muligt. Læs mere om det her.

Tirsdag d. 21. september

Tilmeld dig her

Tirsdag d. 19. oktober

Tilmeld dig her

Tirsdag d. 16. november

Tilmeld dig her

Tirsdag d. 14. december

Tilmeld dig her

Som alternativ til en fysisk rundvisning kan du også se vores video-rundvisning – her kan du forhåbentlig få et indtryk af hverdagen på Gerlev. Vi håber alligevel, at du kan mærke the Gerlev-feeling – også på denne måde.

RUNDVISNING MED FRIDA OG NICOLAI

Eller tilmeld dig Gerlev her

1

TILMELDING

Du tilmelder dig via vores tilmeldingslink, hvor du vælger, hvornår, du vil starte dit højskoleophold, og hvilket fag, du vil fordybe dig i.

2

OPTAGELSE

I Gerlevs administration sidder vores medarbejdere på spring til at behandle din tilmelding og svare dig om, hvorvidt du er blevet optaget på højskolen med de fag, du ønsker.

3

VELKOMMEN!

Når du er blevet optaget på Gerlev Idrætshøjskole byder vi dig velkommen til en oplevelse for livet – og vi garanterer, at velkomsten og mødet med alle de andre nye elever vil blive en oplevelse, du sent glemmer.