FODBOLD

FODBOLD

  • Bliv en bedre og stærkere fodboldspiller mentalt og fysisk
  • Træning i både klassisk fodbold, futevolei og futsal
  • Undervisning af tidligere landsholdspiller
  • Studietur til Barcelona med træning på stranden og fodbold på Camp Nou
  • Spil kampe mod lokale hold og med det fedeste publikum – alle de andre elever

På Gerlev er fodbold legen med bolden, kampen med modstanderen, viljen til at vinde og glimtet i øjet.

Sammen skal vi udvikle en fælles spillestil; forbedre og lege med øvelser og spil; træne hårdt og intensivt; spille ligakampe; afholde coachingsamtaler; besøge to af Danmarks største klubber, Brøndby IF og FCK; overvære kampe på stadion; besøge FC Barcelonas anlæg La Masia; se FC Barcelona spille på Nou Camp.

Forpustet?

Det lover vi, du bliver på Gerlevs Fodboldlinje, når vi udfordrer og udvikler dine bold-skills.

Bliv ét med spillet og afprøv dine evner i kamp

Tager du fodboldt som hovedfag, bliver du udfordret teknisk, taktisk, fysisk og mentalt og bliver en bedre hold- og fodboldspiller. At være en god holdspiller er forudsætningen for at skabe et godt hold, hvor der er plads til alle personligheder og spillertyper. Og dét er meget vigtigt for os.

Under dit forløb arbejder vi på at forbedre dine evner til at overskue banen, spillet og spillerne, hvilket hjælper dig til at forudse situationerne og handle derefter. Gennem intense workshops bliver du undervist i den boldbesiddende spillestil, og vi vil filme og analysere dine og holdets præstationer. Vi går analytisk til værks, for vi stræber efter den ultimative præstation, hvor dit spil optimeres på alle parametre; fysisk, teknisk, taktisk og mentalt. Vi er også med i en turnering, hvor der fra april er kamp ca. én gang om ugen – det er her, vi tester form og afprøver nye ideer.

Træning i futevolei, futsal og freestyle football

Fodbold på Gerlev er ikke kun fodbold – det er også brasiliansk futevolei og indendørs futsal. Det er underviser og tidligere landsholdsspiller Julie Hauge, som har importere futevolei direkte fra Brasilien til Gerlev. Futevolei er beachvolley bare med fødder, lår, bryst og hoved. Det er udfordrende, og du vil du uden tvivl forbedre din fysiske form, udvikle dine taktiske evner og optimere din teknik. Ud over at dele sine brasilianske boldtricks med holdet, deler Julie Hauge også ud af sine erfaring fra sin tid på landsholdet. Under dit forløb vil du generelt møde mange dygtige og anderkendte gæstelærere indenfor faget.

Studietur til Barcelona

Vi tager på en uges studietur til Barcelona, hvor vi ser fodbold på Camp Nou og spiller futevolei på stranden. Vi skal også besøge Barcelonas træningsanlæg La Masia og overvære træning og kampe med klubbens ungdomshold.

Fodbold på Gerlev er for alle, der elsker at spille fodbold, som gerne vil blive bedre, og som har mod på at blive inspireret af boldens mange muligheder – på græs, i sandet og i hallen.

Julie Hauge - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Fodbold ER verdens bedste leg”

Julie Hauge, underviser, fodboldgerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-facebook-green-ikon-400x400

FODBOLD PÅ FACEBOOK

Fotos, levende billeder og spændende fortællinger
– fra FODBOLD og vores mange rejser ud i verden.