Bliv
Elev
Besøg

Os

idræt og fællesskab

Træder du først inden for, garanterer vi, at du aldrig helt slipper The Gerlev Feeling igen. Højskole er ikke bare rundkreds, debatklub og fri leg. Men det er det også. Højskole er det frirum, du har ledt efter og det skub, du mangler for at finde helt hjem til dig selv. Gerlev er et sjældent syn på idræt og et unikt fællesskab. Et rum til at vokse, videndele og bare være. 

Gerlev Idrætshøjskole

Sæt i bevægelse

På Gerlev Idrætshøjskole får du dit livs oplevelse – med den idræt du elsker og uudtømmelige muligheder for at lære dig selv at kende gennem mødet med andre. Vi tager vores grundtvigianske rødder alvorligt og tror på, at dannelse også sker gennem idræt og det fællesskab, der dannes omkring den.

Uanset om du er til bevægelseskunst, holdsport eller udendørs eventyr, har vi et forløb, der vil udvikle dig – som studerende, som sportsudøver og som menneske.

Gerlev Idrætshøjskole Grammys

Suset fra sammenholdet

På Gerlev fylder fællesskabet rigtig meget – både for elever og lærere, i undervisningen og fritiden. Du vil mærke suset fra sammenholdet i alt fra den daglige morgensang og i den udfordrende træning til opvisningen af en flashmob. Sammen klarer vi de daglige tjanser, du lærer af kokkene at tilberede sund mad og at lege dig igennem en rengøring. I fællesskab planlægger vi også vores aftenarrangementer og weekendprogrammer, hvor du har mulighed for at agere partyplanner.

Elever på Gerlev Idrætshøjskole

hvem er du?

Ikke to højskoleelever er ens – heldigvis. Her er det ikke dit udgangspunkt, der betyder noget. Det er din vilje til at udvikle dig. De fleste elever er 18-25 år. Med en legende tilgang danner fællesskab på tværs af køn, alder og fag. Det vigtigste, du har med dig, er mod til at udvikle dig og lyst til at møde over 150 nye mennesker. 

Leg og formidling Gerlev Idrætshøjskole

Hvor god skal jeg være til idræt?

På Gerlev er der ikke noget, der hedder god eller dårlig. Alle har samme mål, og det er at blive bedre. Hver enkelt elev bliver udfordret og inspireret med intens undervisning på dit niveau.  Derfor møder du undervisning der bygger på gensidig respekt for personlige grænser og holdets forskelligheder.

Du kommer til at lægge en masser energi i at lære noget og udvikle dig personligt. Du kommer i god form – fysisk, mentalt og socialt. Sammen reflekterer vi over sport og fitnesskultur, hvad god og sund bevægelse er, og hvordan man passer på sig selv og hinanden. På Gerlev bliver du stærk og smidig i krop og sjæl.

IMG 2999 | Gerlev Idrætshøjskole

Siden 1938

Gerlev Idrætshøjskole har været en højskolebevægelse siden 1938. Vi bevæger os fysisk og mentalt hver dag, og tror på, at vi gør en positiv forskel. Gerlev er en traditionsrig folkehøjskole med et levende og fagligt højt læringsmiljø. Gennem mødet med mange forskellige typer idræt og bevægelse, præsenterer vi dig for idrættens alment dannende kvaliteter og arbejder med en forståelse af tilværelsen, som rækker ud over idrættens rammer. For Gerlev er det vigtigt at forholde os aktivt og debatterende til idrætten, kulturen og samfundet generelt. 

Citat fra deltager på Gerlev Idrætshøjskole

Jeg har haft et fantastisk ophold. Man er sammen med sine venner og laver det man godt kan lide. Hvor meget bedre kan det blive?

SOFIE SKOV BERGHOLDT, DAN

Bassin | Gerlev Idrætshøjskole
Elever på Gerlev Idrætshøjskole
Gerlev Idrætshøjskole Sensation
Elever på Gerlev Idrætshøjskole

Idræt og fællesskab