Bliv
Elev
Besøg

Os

Kost og køkken

Elever på Gerlev Idrætshøjskole

Mad gør glad

Med en hverdag fuld af idræt har du brug for en sund kost, der er rig på energi og smag. Dét tager køkkenet højde for og serverer hver dag en menu, der matcher alle diæter, herunder vegetarisk og vegansk, så vi kan spise sammen. Vi går op i, hvad vi spiser, men der skal ikke gå sport i at snakke om det.

Mellem hovedmåltiderne står der altid brød og frugt fremme, så du kan stille sulten, hvis energien dykker efter din træning.  

Citat fra deltager på Gerlev Idrætshøjskole

Maden har overrasket mig positivt. Den er lækker og spændende. 

Mira, elev efterår 2021

IMG 9686 | Gerlev Idrætshøjskole

Grønt og lokalt køkken

Gerlev går forrest, når det kommer til bæredygtighed. Vi vil være grønne, så forvent en smukt anrettet og farverig buffet, hvor kød ikke nødvendigvis er bærende for måltidet. Køkkenet prioriterer mest mulig økologi, lokale samarbejdspartnere og danske råvarer, så vi begrænser transport af fødevarer. 

Ja tak, chef!

Kokkene og køkkenfolket er helt centrale på Gerlev. Du lærer dem godt at kende, når de hver dag præsenterer dagens menu - og ikke mindst, når du har køkkentjans med din gruppe, det plejer at være ret underholdende.  Her lærer I sammen at lave sund og velsmagende mad og servere den på en appetitvækkende måde.