Bliv
Elev
Besøg

Os

Kom på højskole

Er du til bevægelseskunst,  bidt af en gal bold eller leder du efter udendørs eventyr og et fællesskab, du kan tage med dig resten af livet? Gerlev er en idrætshøjskole med plads til alle. En grundvigiansk, debatterende og nysgerrig skole, der tror på, at vi skal noget sammen. 

Afspil video

Din bedste tid venter

Kom til Gerlev Idrætshøjskole. Vi lover dig en oplevelse for livet. Vi bor på skolen, spiser sammen, træner side om side, inspirerer hinanden, griner, hygger, rejser og fester i fællesskab. Uanset hvilke fag du vælger, finder du et forløb, der udvikler dig – som studerende, som sportsudøver og som menneske.

Du kommer i form – fysisk, mentalt og socialt. Vi reflekterer over sport og fitnesskultur, hvad god og sund bevægelse er, og hvordan man passer på sig selv og hinanden. 

på højskole vælger du selv dine fag

Højskoleliv - Gerlev Idrætshøjskole

HOVEDFAG

Hovedfaget er et idrætsfag – måske din passion gennem mange år eller din mulighed for at lære en ny idræt i dybden. Hovedfaget  fylder mest i skemaet.

Højskoleliv - Gerlev Idrætshøjskole

Sidefag

Dit sidefag vil som oftest også være et idrætsfag, men i færre timer end hovedfaget. Her har du mulighed for at inspireres til nye trænings- og bevægelsesformer.

Kunst Gerlev Idrætshøjskole

Studiefag

Du har brug for at komme ned i gear og bruge hovedet. Studiefaget skifter flere gange i løbet af dit ophold og byder både tankevirksomhed og kreative udfoldelser. 

Elever på Gerlev Idrætshøjskole

Fællesfag

Fællesfag er de tidspunkter, hvor alle mødes. Det kan været til skolemøde, Gerlev Horizont, hvor vi ser ud over egen næsetip eller DNA, hvor vi diskuterer værdier. 

Citat fra deltager på Gerlev Idrætshøjskole

Højskoler er et fedt koncept! Det er cool, at vi går op i den slags kulturarv i Danmark. 

Lucas 22 år, elev 2021

RejserTrento Italien | Gerlev Idrætshøjskole

Rejser med Gerlev

Hvert forløb rummer uforglemmelige, bæredygtige rejser til destinationer, hvor du kan prøve kræfter med alt det, du lærer hos os. Vi rejser både på fællesrejser og på rejse med dit hovedfag.

Vi rejser ikke for at komme på ferie. Vi rejser for at lære noget mere - og noget nyt om os selv, hinanden og vores idræt. På rejserne lægger vi vægt på fællesskabet, den faglige fordybelse og de udfordrende, udviklende oplevelser. 

Mød Isabell Wagtberg Brodersen på 20 år fra Stenløse og Mikkel Kristoffer Schjøtz på 23 år fra Østerbro. De næste seks måneder er de elever på Gerlev, og du kan følge deres liv som højskoleelever.

Det vidste du ikke om Isabell...
🚲 Hun kan køre på ethjulet cykel
💪🏼 Hun lavede nærmest ingen sport, men trods det tog hun springet og valgte freeskiing på Gerlev
🍼 Inden højskoleopholdet arbejdede hun i en børnehave/vuggestue

Det vidste du ikke om Mikkel...
🕺🏼 Han er lidt af en dansemus når musikken spiller på floor
🎾 Han har dog holdt sig til sine rødder (badminton og fodbold) og valgt boldspil som hovedfag
📚 Inden højskoleopholdet studerede han på universitetet

Følg med de næste mange måneder, hvor vi tjekker ind hos Isabell og Mikkel og hører mere om livet på højskole.
.
.
.
#gerlevih #højskole #gerlevgørglad
...

Kom på højskole