Bliv
Elev
Besøg

Os

Hverdag og weekend

På Gerlev vil vi skabe en hverdag fuld af udfordrende aktiviteter, lærerige oplevelser, venskaber og plads til væren. Weekender tilrettelægger vi i fællesskab, så der er meningsfulde og uforglemmelige oplevelser med i bagagen.

Livet på Gerlev Idrætshøjskole

Ny hverdag, nyt menneske

Livet på Gerlev er en intensiv og lærerig periode i dit liv, hvor åbenhed og tolerance, fællesskab og frihed er nøgleordene. Dagligdagen skal inspirere og fungere for alle. Derfor bliver du hele tiden trænet i samarbejde, dialog og konfliktløsning og får en række sociale redskaber med dig, som vil gavne dig resten af livet. 

Gerlev Idrætshøjskole

I Ugens løb

En typisk hverdag på Gerlev er en god blanding af sjov og seriøs undervisning og hyggelige timer rundt omkring på skolen. Du deler dagligdagen med dine højskolevenner . Der er morgenmad og morgensamling, inden skemaet går i gang. Når det slutter, fortsætter fællesskabet med træning, aftensmad højskoleaftener, kor, film og sofahygge, bordfodbold, overraskelser og huslige tjanser. Ind imellem trækker du måske stikket på værelset.

Elever på Gerlev Idrætshøjskole

Yeah weekender

Der findes tre slags weekender: Højskoleweekender, café og lounge-weekender og aktivitetets- og idræts-weekender. I højskoleweekender er alle elever samlet og fyrer den af. To lærere planlægger sammen med en elevgruppe et tema, som gennemsyrer hele weekenden.  Café og lounge-weekender styrer I selv og byder ofte på kostume-temaer som fx. Ringenes Herre.  I de aktive weekender har vi fokus på at komme op af sofaerne til fx  amerikansk fodbold, outdoorrace eller natteløb. 

Temaerne, vi husker

Nogle temaer er blevet Gerlev-klassikere: Weekenden hvor nat bliver dag, og dag bliver nat – mere kan vi ikke afsløre. Bryllupsweekenden, hvor to bliver gift – måske er det dig, eller måske er du inviteret med som den rige onkel fra Amerika. Adventureweekenden, hvor hele skolen deltager i et 24-timers adventurerace, og hvor dine grænser bliver udfordret.

Hverdag og weekender