Bliv
Elev
Besøg

Os

Vilkår ved tilmelding

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør landevej 28
4200 Slagelse

gerlev@gerlev.dk
Tlf: 58 58 40 65

Cvr: 44 17 92 10

VI MODTAGER FØLGENDE BETALINGSKORT

Betalingskort

Generelle vilkår

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Personlige oplysninger, du afgiver til Gerlev Idrætshøjskole i forbindelse med købet, videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt i elektronisk format og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere på Gerlev Idrætshøjskole. I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto- eller kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via en af E-Pays betalingsservere. Denne data-kommunikation sker med størst mulig sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra NETS. Navn, adresse, telefonnummer og e-mail gemmes. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse, hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.

Sikkerhed ved online betaling

Personlige oplysninger, du afgiver til Gerlev Idrætshøjskole i forbindelse med købet, videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt i elektronisk format og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere på Gerlev Idrætshøjskole. I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto- eller kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via en af E-Pays betalingsservere. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra NETS. Navn, adresse, telefonnummer og e-mail gemmes. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse, hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.

 

BRUG AF BILLEDMATERIALE

Ved tilmelding til højskoleophold og/eller et kort kursus gives Gerlev Idrætshøjskole tilladelse til – uden yderligere samtykke – at offentliggøre billeder af personer og stemningsbilleder, når blot der ikke tydeligt er tale om portrætbilleder, og at motivet kan være krænkende eller på anden vis udnytte den eller de afbillede personer.

Gerlev Idrætshøjskoles generelle holdning er, at ingen skal eksponeres på hjemmesiden eller andre steder mod deres vilje. Vi vil derfor få billeder fjernet fra hjemmesiden og fremtidigt trykt materiale, hvis man ikke ønsker, at personlige billeder skal være der og gør skolen opmærksom på dette.

 

UDLEVERING AF NØGLER

Du får ved opholdet start udleveret en nøgle til dit værelse. Den skal afleveres ved opholdets afslutning. Ved bortskaffelse betales 500 kr. i gebyr, som dækker produktion af ny nøgle.

Lange kurser ved Gerlev Idrætshøjskole


Tilmelding til lange kurser

Tilmeldingsgebyret skal betales for at tilmeldingen er gældende.
Studieturene er obligatoriske.
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udsolgte kurser, værelser; afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder.

 

Betaling ved tilmelding

Tilmeldingsgebyret betales ved tilmelding/via opkrævning. Første rate af opholdsprisen betales 9-12 uger før kursusstart. Anden rate af opholdsprisen betales inden kursusstart. Ved manglende betaling, kan skolen efter første rykker afmelde eleven og give pladsen til en anden. Tilmeldingsgebyret refunderes i så fald ikke.

 

Afbud inden opstart

Ved afbud senest 4 uger før kursusstart refunderes hele beløbet undtagen tilmeldingsgebyret. Ved afbud mindre end fire uger før kursusstart, opkræves betaling for fire uger + næstfølgende studietur. Dette gælder også, hvis du ikke har indbetalt første rate endnu.

Afbrudt ophold

Ønsker man at afbryde sit ophold betales for påbegyndt uge plus 4 uger og den næstfølgende studietur.

 

Undervisningssprog

Undervisningssproget er som udgangspunkt dansk. Dog kan der i nogle tilfælde forekomme undervisning på engelsk, hvor det giver mere mening ift. fagets indhold eller af hensyn til internationale elever. Det vil altid være i en afvejning af, at det engelske ikke må blive en hindring ift. undervisningen af de danske elever.

 

Holdbillede – lange højskoleophold

Ved tilmelding gives Gerlev Idrætshøjskole tilladelse til, at højskolen offentliggør årets holdbilleder på deres hjemmeside.

 

FORSIKRINGER

Det er dit eget ansvar at være forsikret under dit ophold på højskolen. Vi anbefaler at du under dit ophold på Gerlev Idrætshøjskole har en rejseforsikring med afbestillingsforsikring og en indboforsikring – måske er du på disse områder allerede dækket gennem dine forældres forsikringer. I tillæg vil vi anbefale at du har tegnet en heltids ulykkesforsikring.

Indboforsikring og ansvarsforsikring: dækker hvis dine ting bliver stjålet eller skadet. Forsikringen dækker også, hvis du kommer til at skade andre eller deres ting.

Rejseforsikring med afbestilling: dækker hvis du bliver syg, kommer til skade eller har brug for anden hjælp i udlandet. Rejseforsikringen bør også indeholde en afbestillingsforsikring hvis du af forskellige årsager bliver nødt til at afbestille en rejse.

Heltids ulykkesforsikring: dækker personskader på dig selv. Husk at tjekke om forsikringen dækker for de aktiviteter du har valgt på Gerlev.

 

Behandling af personlige oplysninger

Personlige oplysninger, såsom CPR-nr., navn, adresse og e-mail, bruges kun i forbindelse med skolens ydelser, og til registrering i forhold til kulturministeriets kontrol. Når du har deltaget i et kursus på Gerlev Idrætshøjskole, sender vi dig vores sommerprogram året efter. Fra 2022 bliver det udelukkende på mail.

 

Alder ved optagelse

Højskoleloven foreskriver, at kursister på højskoler skal være fyldt 17½ år ved kursets begyndelse.

Korte kurser ved Gerlev Idrætshøjskole

Tilmelding, betaling og priser

Ved tilmelding til et kort kursus melder du dig til hele kursets varighed. Det er ikke muligt at afkorte ugen eller kun at deltage i noget af programmet. Prisen er en totalpris, som inkluderer fuld kost og logi, slutrengøring, undervisning, de i programmet nævnte udflugter m. evt. entré.
Man betaler fuld pris ved tilmelding.  Alle priser er i DKK. Vi sender ikke bekræftelse på betaling, men tager kontakt, hvis betalingen udebliver.
Ca. 3 uger før kursusstart modtager alle tilmeldte et brev eller en mail med praktiske oplysninger.

Afbud og framelding fra korte kurser

Ved framelding tidligere end 4 uger før kursusstart tilbagebetales indbetalt beløb, fratrukket et ekspeditionsgebyr på kr. 500. Framelding sker ved at kontakte skolen pr. mail. Vi anbefaler også at du har en gældende afbestillingsforsikring der kan dække ved afbud grundet sygdom.

 

Aflysning af korte kurser

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus med ledige pladser, eller få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved aflysninger. Vi kan ikke garantere, at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Kursusgebyret refunderes kun i tilfælde af aflysning eller flytning af kurset.

 

Kostpolitik

Vi har et moderne køkken, der laver lækker mad til kursisterne. Vi gør meget ud af at lave mad fra bunden, vi går op i bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd. Maden er sæsonbetonet, og at vi sætter en ære i en lav grad af madspild.
Der er mulighed for at tilvælge vegetarkost ved tilmelding, og der tages i vidt omfang hensyn til gluten- og laktoseallergi.

Læs mere om vor kostpolitik her

 

Behandling af personlige oplysninger

Personlige oplysninger, såsom CPR-nr., navn, adresse og e-mail, bruges kun i forbindelse med skolens ydelser, og til registrering i forhold til kulturministeriets kontrol. Når du har deltaget i et kursus på Gerlev Idrætshøjskole, sender vi dig vores sommerprogram året efter. Fra 2022 bliver det udelukkende på mail.

Vilkår ved tilmelding