REJSER

REJSER

Hvert forløb rummer uforglemmelige rejser til destinationer, hvor du kan prøve kræfter med alt det, du lærer hos os. På rejserne, der kan gå til alt fra Norges fjeld til Rødehavets koralrev, vil din træning få en ny international dimension.

Du vil på rejserne supplere din medbragte viden med anderledes kulturelle og idrætsmæssige indspark og træne med de lokale i et nyt miljø.

På rejsen styrker vi vores stærke fællesskab, som tages ud af de vante højskolerammer og ind i en helt ny kultur.

gerlev-rejser-ikon-400x400

Eksempler på rejser på Gerlev:


Efterår

Fællesrejse // Tjekkiet

I efteråret tager vi alle sammen til Tjekkiet. Her står den på alt fra klatring til bygning af egen tømmerflåde – og en masse hygge. Vi garanterer, at du får en oplevelse for livet med dine nye højskolevenner.

Basketball // Barcelona

I efteråret rejser basketholdet til Barcelona for at spille kampe mod spanske hold, træne streetbasket, opleve et af Europas bedste basketballhold og nyde godt af strande og kultur.

Surf // Portugal eller Marokko

For surfholdet står den på 1 uges intens wavesurfing i Portugal eller Marokko, hvor våddragten erstattes med varme bølger. Turen står også på et møde med lokalbefolkningen og de mange kulturskatte.

Dans // Europæisk storby

I efteråret tager danseholdet til en europæisk storby, som kan være alt fra Berlin til København. Underviserne har en konstant finger på dansepulsen, og finder en by fyldt med dansefaciliteter og inspiration.

MoveOut // Italien

MoveOut-holdet tager i efteråret til Italiens fantastiske terræn, hvor den bl.a. står på klatring i bjergene og orienteringsløb i Venedigs gader i den bagende efterårssol.


Parkour // Kroatien

Kroatien byder på et væld af muligheder for en parkourist – nybyggede parkourfaciliteter og smukke, gamle ruiner. Her bevæger vi os rundt i byen og træner med de lokale parkourister.


CrossFit  // ekskursion

CrossFit tager i efteråret på en ekskursion, der skal inspirere og sætte træningen i perspektiv – og de dygtige undervisere sørger for at finde de helt rigtige oplevelser.

EFTERÅR


Vinter

Fælles skitur  // Norge

På Gerlev er vinter lig med sne, ski og snowboard i det norske fjeld. Derfor tager vi på en fælles skitur i januar, hvor vi alle sammen kaster os ud i den fantastiske puddersne.


Snowboard  // Østrig

Vi er vilde med Østrigs sublime sne, og efter vores fællesrejse til Norge, er vi klar til at prøve kræfter med den. Vi træner off-piste-kørsel, hop og rails – og tager fede fotos af det.


FreeSkiing  // Østrig

Vores grundteknikker bliver sat på prøve på hele to rejser i sneen – til Norge på fællesrejsen og til Østrig. Her vil du blive udfordret på piste, i off-piste, i flow og sikkert også opleve nogle forrygende fald.

CrossFit  // Club la Santa, Lanzarote

Ferie med fokus på træning og masser er inspiration er opskriften på CrossFits studietur, der går til den fede trænings højborg, Club la Santa på Lanzarote.

Dykning  // Det Røde Hav i Egypten

Et dykkercertifikat skal færdiggøres i de rette dykkeromgivelser. Vi rejser nemlig til Det Røde Hav i Egypten, hvor vi bor på en båd, hvorfra vi dykker løs og udnytter havets unikke muligheder og de flotte rev tæt ved Hurghada.

Dans  // ekskursion

I vinteråret tager dans på en unik ekskursion – og de dygtige undervisere gør alt, hvad de kan, for at finde det perfekte sted til at slippe dansen løs.

VINTER


Forår

Fælles  // Ritus-uge

Ritus-ugen er en af Gerlevs bedst bevarede hemmeligheder og en uge, som du vil tænke tilbage på i mange år. Med fem forskellige temaer, fem forskellige steder vender vi verden op og ned – og skæbnen afgør hvilket tema, du skal følge!

Dans  // New York

I foråret tager danseholdet til New York, hvor vi stifter bekendtskab med den amerikanske dansescene – både med træning på scenen, som publikum og som turister i the big apple.

Idrætsakademi   // Kina

På idrætsakademiet oplever vi et sandt kulturmøde med Kina. Vi deltager i idrætsundervisning på Shanghai Sports University og Xian Sports University og underviser selv kinesiske børn. Og så skal kulturskatte som Terracottahæren og Den Kinesiske Mur også opleves.

Parkour  // Paris

Parkour blev født i Paris – og derfor går turen selvfølgelig dertil for parkourholdet i foråret. Her træner vi i de inspirerende parisiske gader side om side med byens parkourister.

Fodbold  // Barcelona

I foråret tager fodboldholdet på en uges studietur til Barcelona, hvor vi bl.a ser fodbold på Camp Nou og spilller futevolei på stranden med og mod Brasilianere bosat i Barcelona.

CrossFit // Polen

Polen har en CrossFit-kultur, der vil frem. Med autentiske træningsmuligheder og en pulserende stemning, kommer vi til at opleve CrossFit’s  rødder helt tæt på.

Beachvolley  // Barcelona

På beachvolley tager vi til Barcelonas bagende sol og varme sand. Vi bliver en del af den spanske beachkultur og træner med de lokale og tidligere professionelle beachspillere.

MoveOut // Sydeuropa

I foråret tager MoveOut til Sydeuropa, hvor underviserne sørger for at finde den perfekte destination. Det bliver en uge fyldt med mountainbike, klatring og kajak i storartet natur.

FORÅR


sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.