REJSER

REJSER

Hvert forløb rummer uforglemmelige rejser til destinationer, hvor du kan prøve kræfter med alt det, du lærer hos os. På rejserne, der kan gå til alt fra Norges fjeld til Rødehavets koralrev, vil din træning få en ny international dimension.

gerlev-rejser-ikon-400x400-2

FÆLLESREJSE // TJEKKIET

I efteråret tager vi alle sammen til Tjekkiet. Her står den på alt fra klatring til bygning af egen tømmerflåde – og en masse hygge. Vi garanterer, at du får en oplevelse for livet med dine nye højskolevenner.

DKK. 3.800,-


BASKETBALL // BARCELONA

I efteråret rejser basketholdet til Barcelona for at spille kampe mod spanske hold, træne streetbasket, opleve et af Europas bedste basketballhold og nyde godt af strande og kultur.

DKK. 5.400


CROSSFIT // DANMARK

Crossfit tager på en hård og svedig ekskursion rundt i kongeriget, hvor vi kommer forbi et udvalg danske boxe, bliver udfordret i intensive wods og får mødt en masse andre crosfittere fra hele landet.

DKK. 2.400,-DANS // EUROPÆISK STORBY

I efteråret tager danseholdet til en europæisk storby, som kan være alt fra Berlin til København. Underviserne har en konstant finger på dansepulsen, og finder en by fyldt med dansefaciliteter og inspiration.

DKK. 6.100,-


OUTDOOR // ITALIEN

Outdoor-holdet tager i efteråret til Italiens fantastiske terræn, hvor den bl.a. står på klatring i bjergene og orienteringsløb i Venedigs gader i den bagende efterårssol.

DKK. 5.400,-


PARKOUR // KROATIEN

Kroatien byder på et væld af muligheder for en parkourist – nybyggede parkourfaciliteter og smukke, gamle ruiner. Her bevæger vi os rundt i byen og træner med de lokale parkourister.

DKK. 5.700,-NATURAL MOVEMENT // EUROPÆISK STORBY

Vi tager et sammen med parkour-holdet til Koratien, hvor vi har adgang til bjerge, floder og skove og et lunt klima. Der er gode udfordringer og muligheder for at udfordre kroppen i helt andre naturomgivelser end vi har hjemme i Danmark.

DKK. 5.700,-


TRAVEL TO LEARN // SYDAMERIKA

Elevholdet på Travel to Learn deles op i mindre grupper, som tager til forskellige destinationer i Sydamerika. Gerlev samarbejder med et stort netværk skoler, hjælpeorganisationer og private virksomheder hvor vi får mulighed for at afprøve nogle af de værktøjer vi arbejder med på faget.

FÆLLESREJSE // SKITUR TIL NORGE

På Gerlev er vinter lig med sne, ski og snowboard i det norske fjeld. Derfor tager vi på en fælles skitur i januar, hvor vi alle sammen kaster os ud i den fantastiske puddersne.

DKK. 4.000,-


SNOWBOARD // ØSTRIG

Vi er vilde med Østrigs sublime sne, og efter vores fællesrejse til Norge, er vi klar til at prøve kræfter med den. Vi træner off-piste-kørsel, hop og rails – og tager fede fotos af det.

DKK. 6.900,-


FREESKIING // ØSTRIG

Vores grundteknikker bliver sat på prøve på hele to rejser i sneen – til Norge på fællesrejsen og til Østrig. Her vil du blive udfordret på piste, i off-piste, i flow og sikkert også opleve nogle forrygende fald.

DKK. 6.900,-CROSSFIT // CLUB LA SANTA, LANZAROTE

Ferie med fokus på træning og masser er inspiration er opskriften på CrossFits studietur, der går til den fede trænings højborg, Club la Santa på Lanzarote.

DKK. 9.000,-


DYKNING // DET RØDE HAV I EGYPTEN

Et dykkercertifikat skal færdiggøres i de rette dykkeromgivelser. Vi rejser nemlig til Det Røde Hav i Egypten, hvor vi bor på en båd, hvorfra vi dykker løs og udnytter havets unikke muligheder og de flotte rev tæt ved Hurghada.


DANS // EKSKURSION

I vinteråret tager dans på en unik ekskursion – og de dygtige undervisere gør alt, hvad de kan, for at finde det perfekte sted til at slippe dansen løs.

DKK. 1.400,-BOULDERING // SYDSPANIEN

I den danske kolde og mørke vinter tager vi til sydspanien for at nyde deres kalkstens-klatring og lunere klima. Her vil vi både klatre sport med reb, lave “Deep Water Solo” hvor man falder ned i vandet når man ikke vil klatre længere, en enkelt via ferrata og selvfølgelig lave bouldering.

DKK. 4.300,-


TRAVEL TO LEARN // ZANZIBAR

Vinterturen går til Zanzibar, hvor vi arbejder med børn, leg og bevægelse i frivilligt arbejde. Gå ikke glip af mangrove-skove, koralrev, Spice Tour i junglen og muligheder for at udvikle din kulturelle forståelse og dit internationale netværk.

DKK. 8.000,-


YOGA //
FÆLLESREJSE // RITUS-UGE

Ritus-ugen er en af Gerlevs bedst bevarede hemmeligheder og en uge, som du vil tænke tilbage på i mange år. Med fem forskellige temaer, fem forskellige steder vender vi verden op og ned – og skæbnen afgør hvilket tema, du skal følge!

DKK. 700,-


DANS // NEW YORK

I foråret tager danseholdet til New York, hvor vi stifter bekendtskab med den amerikanske dansescene – både med træning på scenen, som publikum og som turister i the big apple.

DKK. 9.900,-


IDRÆTSAKADEMI // KINA

På idrætsakademiet deltager vi i idrætsundervisning på flere kinesiske Sports Universiteter og underviser selv kinesiske børn. Og så skal kulturskatte som Terracottahæren og Den Kinesiske Mur også opleves.

DKK. 11.300,-PARKOUR // PARIS

Parkour blev født i Paris – og derfor går turen selvfølgelig dertil for parkourholdet i foråret. Her træner vi i de inspirerende parisiske gader side om side med byens parkourister.

DKK. 6.100,-


FODBOLD // BARCELONA

I foråret tager fodboldholdet på en uges studietur til Barcelona, hvor vi bl.a ser fodbold på Camp Nou og spilller futevolei på stranden med og mod Brasilianere bosat i Barcelona.

DKK. 6.100,-


CROSSFIT // POLEN

Polen har en CrossFit-kultur, der vil frem. Med autentiske træningsmuligheder og en pulserende stemning, kommer vi til at opleve CrossFit’s  rødder helt tæt på.BEACHVOLLEY // BARCELONA

På beachvolley tager vi til Barcelonas bagende sol og varme sand. Vi bliver en del af den spanske beachkultur og træner med de lokale og tidligere professionelle beachspillere.

DKK. 6.100,-


OUTDOOR // SYDEUROPA

I foråret tager Outdoor til Sydeuropa, hvor underviserne sørger for at finde den perfekte destination. Det bliver en uge fyldt med mountainbike, klatring og kajak i storartet natur.

DKK. 5.300,-


LANDEVEJSCYKLING // SYDEUROPA

Vi tager på intensiv cykeltræningslejr til Spanien, Italien eller Frankrig, hvor vi prøver kræfter med høje tinder og føler ’kicket’ af at suse nedad bjerget bagefter. Vi vil arbejde med både sociale og faglige mål på turen.TRAVEL TO LEARN // SYDEUROPA

Elevholdet på Travel to Learn deles op i mindre grupper, som tager til forskellige destinationer i Sydamerika. Gerlev samarbejder med et stort netværk skoler, hjælpeorganisationer og private virksomheder hvor vi får mulighed for at afprøve nogle af de værktøjer vi arbejder med på faget.

SE VIDEOER FRA VORE REJSERsammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.