BEACHVOLLEY

BEACHVOLLEY

  • 4 intensive måneder i sandet med fokus på styrke, teknik og taktik
  • Indføring i beachvolley-kulturen og sportspsykologi
  • Turneringer hvor teknik og træning testes i praksis
  • Studietur til Barcelona med træning af tidligere professionelle spillere
  • Personlig videofeedback, der giver retning i din træning

Gerlev Idrætshøjskole tilbyder, som den eneste højskole i Danmark, et 4 måneders forløb i beachvolley. Vi starter træningen indendørs i marts, hvor den står på intensiv tekniktræning med ugentlige træningsbesøg i den opvarmede beachhal – og så snart vejret tillader det, rykker vi ud på skolens fire beachbaner.

Intenst forløb med træning, turneringer og beachvolley-kultur
Vi fokuserer på, at når du skal udvikles som beachvolleyspiller, kræver det tid og engagement. Tid til træning af styrke, teknik og taktik og tid til leg og til refleksion over beachvolleyspillets mange facetter – og engagement, hvor du kommer med dit talent, din dedikation og mod på at træne hårdt og intensivt.

På denne måde får vi det optimale ud af alle de ting, vi vil præsentere dig for – træningen og kampene, turneringsdeltagelse og turneringsledelse og ikke mindst sportspsykologien, beachvolley-kulturen og det mentale spil.

Sammen skaber vi et forløb, hvor målrettet fysisk træning giver dig den bedste forudsætning for at dygtiggøre dig inden for beachvolley – og vi prøver det af på vores studietur til Barcelonas beachbaner i den bagende sol.

Personligt træningsprogram med videofeedback
Beachvolley på Gerlev er for alle, der har lyst til at dygtiggøre sig som beachvolleyspiller, og vi sætter fokus på dig, dine forudsætninger og dine mål med et personligt træningsprogram, som vi sammen udvikler. Og med tilbagevendende videofeedback dokumenterer vi din udvikling og skaber retning i træningen.

Idet den faste træning kombineres med turneringer, testes din teknik og træning i praksis, og du introduceres for projektstyringsværktøjer med henblik på, at vi som hold afslutter med vores eget turneringsarrangement på Gerlev for egne og indbudte hold.

Jo Kyrre Skogstad - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Det er vigtigt at have ambitioner for at lykkes med sit beachvolleyspil – at man til hver træningstime sætter sit talent, sin dedikation og sit mod på at træne hårdt og intensivt i spil. Det indebærer også at sætte tid af til træning af styrke, teknik og taktik, samt at motiveres af leg og refleksion som vigtige dele af træningen.”

Jo Kyrre Skogstad, underviser, beachvolleygerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV PÅ GERLEV

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-facebook-green-ikon-400x400

BEACHVOLLEY PÅ FACEBOOK

Fotos, levende billeder og spændende fortællinger
– fra BEACHVOOLLEY og vores mange rejser ud i verden.