Bliv
Elev
Besøg

Os

7. maj: Højskolernes Dag 2022

Kom og besøg Gerlev Idrætshøjskole, når vi åbner dørene til Højskolernes Dag lørdag d. 7. maj 2022. Mød lærerne, få en snak med eleverne og oplev lidt af den særlige stemning på Gerlev. Du vil både få en rundvisning i Gerlevs mange faciliteter, og du kan stille alle de spørgsmål, du har på hjerte.

Program:

Kl. 14.00 Velkomst – Mød viceforstander Julie Hauge og nogle nuværende elever

Kl. 14.30 Rundvisning på højskolen og spørgsmål

Kl. 15.30 Kaffe og kage – Mød vores to undervisere Atos og Moritz eller få en snak med en elev på det hovedfag, du overvejer

Du er velkommen til at deltage med en eller flere ledsagere (forældre, ven el. lign). Arrangementet er gratis. Tilmeld dig herunder. Deadline for tilmelding onsdag d. 4. maj 2022.

Tilmelding

Tilmeldingen er lukket.

Vi dækker din transport

Hvis du tilmelder dig et højskoleophold på Gerlev Idrætshøjskole, vil vi gerne dække dine udgifter i forbindelse med transporten til Højskolernes Dag. Vi dækker det beløb, det vil koste med offentlig transport. Gem dokumentation for din transportudgift til Højskolernes Dag og skriv til kontoret på gerlev@gerlev.dk. Vi dækker kun transport i DK.

Kan du ikke komme d. 7. maj?

Hvis du er forhindret i at komme til Højskolernes Dag, er du meget velkommen en anden dag! Der er altid mulighed for at booke en rundvisning. Læs mere her.

Mød eleverne

7. maj: Højskolernes Dag 2022