OUTDOOR

OUTDOOR

  • Intensiv træning kombineret med pulserende friluftsliv
  • Mountainbike, klatring, havkajak, rulleskøjtning, adventurerace m.m.
  • Mulighed for EPP 2 bevis på kajak
  • Overnatninger i det fri
  • Specialetur til Italien

Outdoor 360 – Efterår

Vælger du Outdoor i efteråret kommer du hele vejen rundt i naturen. På mountainbike, i havkajak, ved klatring, på rulleskøjter, ved trailrunning og adventureracing. Vi skal udenfor, vi skal svede, grine, overskride grænser, udfordre os selv og hinanden.

På Outdoor 360 vil vi udfordre dig fysisk, teknisk og taktisk i mange forskellige discipliner. Efteråret igennem kombineres disciplinerne i forskellige tur- og raceformer, hvor vi tester dit fysiske, psykiske og sociale overskud. Du kommer til at lære dig selv og dine holdkammerater rigtig godt at kende og hvordan den indsigt kan bruges til at skabe et stærkt samarbejde. Selv når du eller holdkammeraterne er udmattede, og der fortsat er masser af udfordringer foran jer.

Når du har gennemført et efterår med Outdoor 360, vil du kende til et utal af nye måder at udfordre dig selv fysisk og samtidig vide mere om, hvordan du bedst fungerer i en gruppe og håndterer pressede og udfordrende situationer.

Outdoor Expedition – Forår

På Outdoor i foråret fokuserer vi på at du selv skal kunne skabe dine helt egne eventyr i naturen. Vi vil sammen lave overnatningsture i Danmark, og på dem vil du lære praktiske færdigheder, der kan hjælpe dig til at klare dig selv i naturen.

I hverdagen bliver du trænet i tekniske færdigheder på mountainbike, i kajak, på klatrevæggen og ved orienteringsløb. Tingene går ikke altid efter planen, og du vil i de daglige udfordringer lære meget om dig selv, og hvordan du reagerer i psykisk eller fysisk pressede situationer.

Først og fremmest handler en vellykket ekspedition om et vellykket samarbejde, kommunikation, forventningsafstemning, og at kende til egne samt gruppens styrker og svagheder. Når dette er på plads, findes de nødvendige tekniske færdigheder og selvfølgelig basal viden om tid, mad, brændstof, navigering, risiko og konsekvens på tur.

Der lægges også op til en længere tur, hvor vore færdigheder udfordres.

Mads Fogh - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Jo Kyrre Skogstad - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Udfordringerne står i kø, når man som individ eller gruppe arbejder med fysiske og mentale processer gennem oplevelser og udfordringer i naturen.”

Mads Fogh og Jo Kyrre Skogstad, undervisere, Outdoorgerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV PÅ GERLEV

  • Gerlev Tjekkiet
  • Kajak-etape på adventurerace
  • Gerlev Rulleskøjter
sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-facebook-green-ikon-400x400

MOVEOUT PÅ FACEBOOK

Fotos, levende billeder og spændende fortællinger
– fra MOVEOUT og vores mange rejser ud i verden.