Intensiv træning kombineret med pulserende friluftsliv
Mountainbike, klatring, havkajak, rulleskøjtning, adventurerace m.m.
Mulighed for EPP 2 bevis på kajak
Dansk klatreforbunds sikringskursus 1 og 2
Spændende ekspedition og eventyr i naturen

Gerlev Outdoor er for dig der vil have spænding, fordybelse, intense aktiviteter og uforglemmelige oplevelser. Kom med når vi bygger et stærkt fællesskab i mødet med de bedste aktiviteter – i naturen!

Efterår – Outdoor adventure
I efteråret kommer du hele vejen rundt i naturen. På mountainbike, i havkajak, ved klatring, på rulleskøjter, ved orienteringsløb og adventureracing. Vi skal udenfor, vi skal svede, grine, overskride grænser, udfordre os selv og hinanden. Disciplinerne kombineres i forskellige tur- og raceformer, hvor vi tester dit fysiske, psykiske og sociale overskud.

Du kommer til at lære dig selv og dine holdkammerater rigtig godt at kende og hvordan den indsigt kan bruges til at skabe et stærkt samarbejde. Selv når du eller holdkammeraterne er udmattede, og der fortsat er masser af udfordringer foran jer. Du lærer dig selv at kende og et utal af nye måder at udfordre dig selv fysisk og samtidig vide mere om, hvordan du bedst fungerer i en gruppe og håndterer pressede og udfordrende situationer. I efteråret tager vi på studietur i alperne.

Forår – Outdoor Expedition
På Outdoor i foråret fokuserer vi på at du selv skal kunne skabe dine helt egne eventyr i naturen. Sammen vil vi lave overnatningsture i Danmark, og på dem vil du lære praktiske færdigheder, der kan hjælpe dig til at klare dig selv i naturen.
I hverdagen bliver du trænet i tekniske færdigheder på mountainbike, i kajak, på klatrevæggen og ved orienteringsløb. Der vil være de bedste vilkår for at tage EPP2 i kajak i foråret, da kajak undervisningen fylder mere her. Når du er på tur går det ikke altid efter planen, og du vil i de daglige udfordringer lære meget om dig selv, og hvordan du reagerer i psykisk eller fysisk pressede situationer.
Sikringskursus hos Dansk klatreforbund
I efterårets Outdoor vil du kunne tage sikringskursus 1 og 2 hos Dansk klatreforbund. Hvis du skal på Outdoor i foråret og gerne vil klatrer, anbefaler vi at du vælger Bouldering i vinterperioden hvor du får sikringsbevis 1 og 2. Med sikringskurset i hus, får du adgang til klatrevægge i hele landet.

Hovedfag Outdoor udbydes i:

Efterårsskolen (17 uger)
Forårskolen (15 uger)

Underviser: Mads Fogh

Underviser: Sine Dammeyer

  • Gerlev Rulleskøjter
  • Gerlev Tjekkiet
  • Kajak-etape på adventurerace

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 16 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.

TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.