Bliv
Elev
Besøg

Os

Freeskiing

Hovedfag
5,5 timer pr. uge

Forvent oplevelser på pisten, i parken eller i offpisten

Kom i god form med syv ugers intensiv grundtræning

Gennem videoanalyser – bliv bevidst om DIT eget og andres skiløb

Afspil video

Winter is coming

Gerlev Freeskiing er for dig, der har lyst og mod på at prøve noget, der både føles fedt og kræver træning og koncentration. Er du nybegynder, skal du ikke miste modet – freeskiing er nemlig for alle. Og hvis du allerede er en avanceret skiløber, giver vi dig garanteret mulighed for at udvikle dig videre.

Citat - Gerlev idrætshøjskole
Jeg kom hjem fra en fantastisk studietur som en meget bedre skiløber
Amalie Hansen, Freeskiing 2019
Samuel Westarp på ski Gerlev Idrætshøjskole

Bliv en dygtigere alpinist

Freeskiing tager sit udgangspunkt i en legende tilgang til skiløbet, og vi garanterer masser af fede oplevelser og erfaringer i sneen til alle. Vi vil bare gerne have, at du bliver dygtigere og mere bevidst om, hvad det fede skiløb er for dig.
Vort mål er at du bliver meget dygtigere på dine ski i løbet af de dage, vi har i sneen. Og det bliver du – det lover vi.

Bouncing FreeSkiing Hovedfag Gerlev Idrætshøjskole

Tæt samarbejde

Ski og snowboard træner tæt sammen i vintermånederne. Vi har ugentligt fælles træningstimer, men arbejder også med mere målrettet træning for både ski og snowboard bl.a. gennem rulleskøjteløb og en ugentlig fælles grundtræning med nogle af de andre hold. Vi vil også have lektioner om faldteknik(kampsport), balance og koordination, grundlæggende bevægelsesanalyse af skiløb, mentaltræning og yoga. Vi forventer, at du gennem grundtræningsforløbet for både ski- og snowboard går de kolde måneder i møde som en stærkere udgave af dig selv.

Grundtræning på højskolen

Træningsforløbet på Gerlev betyder, at du kommer i form. Grundtræningen er varierende og indeholder også mødet med andre idrætsgrene, hvor vi relaterer til bevægelserne, vi har i sneen. Der vil være masser af træning på rulleskøjter, balance-, koordination-, styrke- og udholdenhedstræning. Som supplement til den fysiske træning vil vi også dykke ned i de kulturelle og teoretiske sider af skiløb.

Mød underviserne:

Jo Kyrre Skogstad

”FreeSkiing tager udgangspunkt i en legende tilgang til skiløbet, og vi garanterer masser af fede oplevelser og erfaringer i sneen til alle. Vi vil bare gerne have, at du bliver dygtigere og mere bevidst om, hvad det fede skiløb er for dig. ”

Læs mere om Jo Kyrre Skogstad

Mads Gravholt

Luften er frisk og træerne tunge af nyfalden sne. Solen har netop sneget sig op over en sneklædt bjergtinde og forventningsfulde er vi kommet af morgenens første lift til toppen af bjerget. Sneen knitrer under de nyslebne ski, og foran os står vi med dagens største dilemma; skal vi ud at køre dybsne, eller skal vi, som de første suse ned over de brede, nypræparerede pister! Kom med, og lad os opsøge en masse lignende dilemmaer, og samtidig blive bedre på ski, hvad enten det er på- eller udenfor pisten.

Læs mere om Mads Gravholt

Nikolaj Nilsson

Udfordr’ dig selv på skiene – uanset om du er erfaren eller nybegynder. Du får en masse fede oplevelser – både i undervisningen hjemme og på bjerget – når vi nørder teknikken, laver sjove lege og nyder hinandens selskab!

Læs mere om Nikolaj Nilsson

Hvor går rejsen hen?

Skirejse til Norge og skirejse til Østrig. To rejser der kan noget forskelligt - og en naturlig progression for dedikerede skiløbere. Første tur er en fællestur for hele skolen. Anden rejse til Østrig er i højere grad for inkarnerede fans, som ikke kan leve uden nogle uger på ski hver vinter. Forvent to dejlige skiuger i godt fælleskab og et skarpt læringsmiljø.

Freeskiing