Bliv
Elev
Besøg

Os

Volleyball

Hovedfag
5,5 timer pr. uge

Udvikling af tekniske og taktiske færdigheder

Stort fokus på fællesskab

Sjov, udfordrende og alsidig træning

Afspil video

Volleyball - oplev magien i en holdsport

Volleyball er en af verdens største idrætsgrene, og nu har du mulighed for at få et sneak-peak. Volleyball er 2 måneder for dig, der ønsker at forbedre dine færdigheder i et trygt læringsfællesskab – uanset dit udgangspunkt. Du kan forvente fordybelse i slagenes små detaljer og taktiske overvejelser samt høj energi og high fives, når det hele munder ud i det perfekte angreb.

Citat - Gerlev idrætshøjskole
Jo Kyrre og Nikolaj sagde på et tidspunkt til os, at deres mål som lærere ikke kun var at gøre os til gode volleyspillere, men at lære os at være holdspillere i andre dele i livet end bare i sport. Det har de virkelig gjort godt
Hanna Brohave, Efterår 2023

Fra basisslag til spilsystemer

Volleyspillet bærer præg af både samarbejde på holdet og individuel teknik. Vi lægger ud med at lære de basale slag, inden vi går i krig med de mere avancerede taktiske sekvenser. Du vil opleve, at de basale slag hurtigt bliver familiære og kan bruges i småspillene og kampene. Udover de basale slag arbejder vi med mere avancerede, taktiske systemer og bevægelser, hvor holdet skal arbejde sammen for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Sammen når vi længst

Sammen hjælper vi hinanden med at blive bedre volley-spillere. I undervisningen har vi fokus på fællesskabet, hvor du bliver en del af et hold med gensidig respekt og ansvar. Dine færdigheder bliver en aktiv del af undervisningen, og du vil opleve, at gode fif og små tricks også kommer fra dine holdkammerater – og fra dig.

Sjov træning - fedt fællesskab

Vi sætter fokus på fællesskabet på volleyball-banen. Du bliver en del af et hold med gensidig respekt og ansvar. Du får et stærkt fundament af volleyballs basis-kunnen, både teknisk og taktisk. Kom med og oplev sjov træning, input til nye træningsmetoder, fællesskab, bedre kondition, bedre koordination og taktisk forståelse.

Mød underviserne:

Nikolaj Nilsson

Nikolaj elsker at eksperimentere med og fordybe sig i idræt og bevægelse. Glæden ved at udforske, reflektere og dygtiggøre sig i et trygt fællesskab er helt central i hans undervisning.

Læs mere om Nikolaj Nilsson

Jo Kyrre Skogstad

 Jo Kyrres motivation er at rykke ved elevernes ståsted, skubbe dem i nye retninger og skabe refleksion og dygtiggørelse i og gennem idrætten.

Læs mere om Jo Kyrre Skogstad

Hvor går rejsen hen?

I januar/februar er der ingen rejser direkte knyttet til volleyball. Alle elever deltager alligevel på fælles skitur til Norge og vælger i uge 8, om de vil med på endnu en skirejse eller en kulturrejse.

Volleyball