Bliv
Elev
Besøg

Os

En uge på Gerlev til sommer?

Genfind minderne, kærligheden, festerne og fællesskabet med en gruppe mennesker, der alle er vilde med bevægelse og med Gerlev. Tilmeld dig International Gathering i uge 32, hvis du trænger til en lille dosis højskole i din sommerferie.

Uanset hvilken bevægelsesstil du brænder for, er der garanti for udfordringer og intens træning. Vælg mellem de tre forskellige stilarter Parkour, Move og Dance og få en unik chance for at opleve innovative og kunstneriske måder at bevæge din krop på.

Bliv udfordret eller prøv noget nyt

De tre bevægelsesstile har meget til fælles og selvfølgelig mange forskelle. Vi garanterer en sommeruge fuld af inspiration, hvor alle vil vokse og lære af dygtige undervisere og hinanden. International Gathering er en uge, der giver dig mulighed for at være super nørdet indenfor dit eget foretrukne fag (hvis du har et), men hvor du også har mulighed for at udforske de andre fag under kyndig vejledning.

Du vælger et hovedfag, som du følger i størstedelen af ugen: Parkour, Move eller Dance. Hver dag vælger du desuden minimum et andet fag, som alle tre grupper kan vælge imellem såsom: Parkour introduktion, Floorwork for all, Aquatics, Happy feet – basic intro to Dance og meget mere.

I løbet af ugen vil der være inspirerende og relevante oplæg – både nogle specifikt for dit hovedfag og nogle for alle. Og sidst, men ikke mindst, kan du deltage i en bred vifte af sociale aktiviteter og hygge såsom: spil, forestillinger, åben swimmingpool og sauna, beachvolley, freesbeegolf og meget mere.

Hvem kan være med?

Det eneste formelle krav er, at du er over 18 år, men det er en aktiv uge med træning hver dag, så selvom begyndere er velkomne, er det en god ting at være i nogenlunde god form. Hvis du er i stand til at lave grundlæggende kropsvægtsøvelser og har et åbent sind til at lære og udfordre dig selv, kan du sagtens være med.

Hør underviserne Louise og Martin fortælle, hvem der kan være med til international gathering, og hvorfor du skal være med. 

Et smugkig fra sidste år

Se videoen og oplev stemningen fra sidste års International Gathering med nogle af de dygtigste undervisere fra ind- og udland. 

International Gathering er fra d. 07.08.22 til d. 13.08.22 (uge 32). Priser fra 3.300 kr. Se mere og tilmeld dig her.

 

Du kan se hele vores udvalg af sommerkurser her.

En uge på Gerlev til sommer?