16, 25 eller 40 uger med de bedste sider af beachvolleybold og volleybold
Oplev de tekniske, -taktiske, -kulturelle og -psykologiske sider ved 2 fantastiske boldspil
Interne kampe og turneringer
Personlig videofeedback

Velkommen til et 4-6 måneders hovedfag med værdens bedste boldspil – hovedfaget i volleyball og beachvolley. Faget er tilrettelagt for dig der aldrig har spillet volley tidligere og for for dig der er lidt eller mere øvet. Uanset niveau vil du opleve at mange timer og fokuseret træning hurtigt flytter dig og gør dig til en dygtigere boldspiller.

Vores undervisning har et stærkt fokus på din individuelle udvikling! Med udgangspunkt i dit niveau arbejder vi med eksisterende teknik og udviklingspunkter for at finde overskud i dit spil. Det kræver tid og engagement, når du skal udvikles som volleyspiller.

Vi arbejder meget med bold! I skal blive dygtige med bolden! Undervisningen vil derfor fra start af have et stærkt fokus på grundteknik og småspil og du vil hurtigt opleve at blive dygtigere.
Der arbejdes også i meget stor grad med din personlige tilgang til at træne, at spille kampe, at være en del af et hold og et makkerskab – kort sagt en forståelse af, hvad man som person selv kan bringe i spil for at skabe gode forudsætninger for at dygtiggøre sig som spiller.

I faget arbejder vi også med- og reflektere over de mange andre elementer i volley- og beachvolley; teknikken, fysikken, kampene, spillets psykologi og kulturen.

Volleymiljø med fantastisk sammenhold
Volleyball er et stort fag på højskolen og det gode miljø omkring volley giver ofte anledning til at mange finder muligheder for at spille og lege med volley-faget om aftenen eller i weekenderne. Vi planlægger også et par fagrelatreret tur til Hafniahallen, hvor vi har mulighed for at spille beachvolley i en indendørs hal.

Forvent et fag med løbende dialog, udvikling og retning for din træning – i et fællesskab der støtter, udvikler og udfordrer dig!

Hovedfag volley/beachvolley udbydes i:

Efterårsskolen (17 uger)
Forårsskolen (9 uger)
Forårskolen (15 uger)

Underviser: Jo Kyrre Skogstad

Underviser: Anders Boye

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 16 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.

TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.