BEACHVOLLEY


  • Tre intensive måneder i sandet

  • Beachvolley-teknik, -taktik, -kultur og –psykologi

  • Masser af interne kampe og turneringer

  • Studietur til udlandet

  • Personlig videofeedback


Gerlev Idrætshøjskole tilbyder i foråret et tre måneders hovedfag i beachvolley. Faget er både tilrettelagt for dig, der aldrig har spillet beachvolley, for dig der er lidt øvet eller dig, der bare elsker at smide dig selv rundt i sandet. Du vil hurtigt opleve, hvor fedt det er at lege med bold i sandkasserne på Gerlev.

Vores undervisning har et stærkt fokus på din individuelle udvikling! Vi tager udgangspunkt i dine styrker og udviklingspunkter for at finde overskud i dit spil på beachbanerne. Det kræver tid og engagement, når du skal udvikles som beachvolleyspiller. Men beachvolley er også et fag der vi leger med- og reflektere over de mange elementer i beachvolley; teknikken, fysikken, kampene, spillets psykologi og beachvolley-kulturen. Vi arbejder meget med bold! I skal blive dygtige med bolden! Men der arbejdes også i meget stor grad med din personlige tilgang til at træne, at spille kampe, at være en del af et makkerskab – kort sagt en forståelse af, hvad man som person selv kan bringe i spil for at skabe gode forudsætninger for at dygtiggøre sig som beachvolleyspiller.

Allerede fra slut marts/start april er hovedfaget Beachvolley som oftest at finde ude på skolens fire beachbaner. Du vil opleve sandets medspil og modspil, når vi gennem 1,5 – 3 timers træninger arbejder med boldkontrol, hurtighed, springkraft m.m. Fokus er lige fra starten på masser af boldberøringer!

Beachmiljø med fantastisk sammenhold

Der skabes et fantastisk sammenhold på dette hold. Beachvolley er et stort fag på højskolen da det også kan vælges som sidefag og vi har generelt et stærkt beachmiljø hele året igennem. Vi udfordrer hinanden dagligt i træninger og turneringer og vi skal have det sjovt, mens vi gør det. Mod slutningen af hovedfaget tager vi udenlands hvor du modtager undervisning af nuværende eller tidligere professionelle spillere.

Forvent et fag med løbende dialog, udvikling og retning for din træning – i et fællesskab der støtter, udvikler og udfordrer dig!

Anders Boye - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Jo Kyrre Skogstad - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Det er vigtigt at have ambitioner – at man til hver træningstime sætter sit talent, sin dedikation og sit mod på at træne hårdt og intensivt, i spil.”

Jo Kyrre Skogstad, underviser, Beachvolley


Hovedfag Beachvolley udbydes i:

EFTERÅR
FORÅR
FRA VORES EVALUERINGER


Hovedfaget har givet mig et godt indblik i beachvolley kontra indendørs volley, og det har været et spændene forløb hvor jeg føler at hele holdet har rykket sig rigtigt meget. Jeg har fået en rigtig god forståelse for sporten og jeg har aldrig fortrudt mit valg.
Beachvolley Hovedfag - Forår 2016
Undervisningen har været virkelig god, så man har udviklet sig sportsligt, og samtidig har der været mulighed for at være social samtidig med træning, så man også har fået opbygget et godt bånd til sine medspillere.
Hovedfag Beachvolley - Forår 2016
Jeg kan faktisk ikke komme på noget dårligt eller mindre brugbart. Jeg har virkelig været tilfreds med mit valg af Beachvolley!
Hovedfag Beachvolley - Forår 2017
I er nogle fantastiske højskolelærere. I har ambitioner på vores vegne og er seriøs omkring træning. Samtidig med, at der er plads til humor og grin. Beachvolleytræning er de bedste timer om ugen. Jeg har været så glad for beachvolley, det er en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget og har inspireret mig til at fortsætte med beachvolley efter Gerlev. Tak for en fantastisk tur til Barcelona, jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre tur. Det var virkelig velplanlagt. Til jer begge, vil jeg sige tusind tak, tak for jeres dedikation, gode humor og fede træninger fyldt med godt humør og fokus. I har begge gjort mit højskoleophold til en fantastisk oplevelse.
Rhea - forår 2019

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 16 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.


UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.


TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.


X