BEACHVOLLEY


  • Fire intensive måneder i sandet

  • Beachvolley-teknik, -taktik, -kultur og –psykologi

  • Masser af interne kampe og turneringer

  • Studietur til Barcelona

  • Personlig videofeedback


Gerlev Idrætshøjskole tilbyder, som eneste højskole i Danmark, et fire måneders hovedfag i beachvolley. Faget er både tilrettelagt for dig, der aldrig har spillet beachvolley, for dig der er lidt øvet eller dig, der bare elsker at smide dig selv rundt i sandet. Du vil hurtigt opleve, hvor fedt det er at lege med bold i sandkasserne på Gerlev.

Hovedfaget Beachvolley starter i foråret op med at træne indendørs – i skolens egen idrætshal. Vi kommer hurtigt i sand, når vi besøger nogle af landets beach-haller. Du vil opleve sandets medspil og modspil, når vi gennem 1,5 – 3 timers træninger arbejder med boldkontrol, hurtighed, springkraft m.m. Fokus er lige fra starten på masser af boldberøringer! Allerede fra slut marts/start april er hovedfaget Beachvolley som oftest at finde ude på skolens fire beachbaner.

Dedikation og personlig udvikling

Vores undervisning har et stærkt fokus på din individuelle udvikling! Vi tager udgangspunkt i din unikke kombination af styrker og udviklingspunkter for at finde overskud i dit spil på beachbanerne. Det kræver tid og engagement, når du skal udvikles som beachvolleyspiller – træning af styrke, teknik og taktik. Men vi skal også lege med- og reflektere over de mange elementer i beachvolley; teknikken, fysikken, kampene, spillets psykologi og beachvolley-kulturen.
Beachvolley er et fag, der arbejder meget med bold! I skal blive dygtige med bolden! Men der arbejdes også i meget stor grad med din personlige tilgang til at træne, at spille kampe, at være en del af et makkerskab – kort sagt en forståelse af, hvad man som person selv kan bringe i spil for at skabe gode forudsætninger for at dygtiggøre sig som beachvolleyspiller.

Beachmiljø med fantastisk sammenhold

På hovedfaget vil du opleve et fantastisk sammenhold. I tillæg bliver Beachvolley også udbudt som sidefag, hvilket skaber et stærkt beachmiljø foråret og efteråret igennem. Vi udfordrer hinanden dagligt i træninger og turneringer og vi skal have det sjovt, mens vi gør det. Mod slutningen af forløbet flyver hovedfaget til beachbanerne i Barcelona, hvor du modtager undervisning af nuværende eller tidligere professionelle spillere.

Forvent et fag med løbende dialog, udvikling og retning for din træning – i et fællesskab der støtter, udvikler og udfordrer dig!

Anders Boye - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Jo Kyrre Skogstad - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Det er vigtigt at have ambitioner – at man til hver træningstime sætter sit talent, sin dedikation og sit mod på at træne hårdt og intensivt i spil.”

Jo Kyrre Skogstad, underviser, Beachvolley


Hovedfag Beachvolley udbydes i:

FORÅRET
FRA VORES EVALUERINGER


Hovedfaget har givet mig et godt indblik i beachvolley kontra indendørs volley, og det har været et spændene forløb hvor jeg føler at hele holdet har rykket sig rigtigt meget. Jeg har fået en rigtig god forståelse for sporten og jeg har aldrig fortrudt mit valg.
Beachvolley Hovedfag - Forår 2016
Undervisningen har været virkelig god, så man har udviklet sig sportsligt, og samtidig har der været mulighed for at være social samtidig med træning, så man også har fået opbygget et godt bånd til sine medspillere.
Hovedfag Beachvolley - Forår 2016
Jeg kan faktisk ikke komme på noget dårligt eller mindre brugbart. Jeg har virkelig været tilfreds med mit valg af Beachvolley!
Hovedfag Beachvolley - Forår 2017
I think the combination of Jo Kyrre and Anders is definitely the best cocktail for the optimum learning environment. They are completely different but they each give what the other cannot. Beachvolley has challenged me a lot and some days I hated it, but most days I've loved it. The thing I have enjoyed the most is the challenge of being pushed to play in all weather and find both the right attitude and mood to create the ideal play.
Hovedfag Beachvolley - Forår 2017

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 8 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.


UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.


TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.X