BEACHVOLLEY

BEACHVOLLEY

  • Fire intensive måneders træning med fokus på styrke, teknik og taktik
  • Introduktion til beachvolley-kulturen og sportspsykologi
  • Masser af praktisk erfaring fra kampe og turneringer
  • Studietur til Barcelona med træning af tidligere professionelle spillere
  • Personlig videofeedback, der giver retning i din træning

Gerlev Idrætshøjskole tilbyder, som eneste højskole i Danmark, et fire måneders hovedfag i beachvolley. Faget er både tilrettelagt for dig, der aldrig har spillet beachvolley, for dig, der er lidt øvet eller dig, der bare elsker at smide dig selv rundt i sandet. Du vil hurtigt opleve hvor fedt det er at lege med bold i sandkasserne på Gerlev.

Hovedfaget beachvolley starter “foråret” op med at træne indendørs – i skolens egen idrætshal. Vi kommer hurtigt i sand, når vi besøger nogle af landets beach-haller. Du vil opleve sandets medspil og modspil når vi gennem 1,5 – 3 timers træninger arbejder med boldkontrol, hurtighed, springkraft m.m. og fokus er lige fra starten på masser af boldberøringer! Allerede fra slut marts/start april er hovedfaget beachvolley som oftest at finde ude på skolens fire beachbaner.

Dedikation og personlig udvikling

Vor undervisning har et stærkt fokus på din individuelle udvikling! Vi tager udgangspunkt i din unikke kombination af styrker og udviklingspunkter for at finde overskud i dit spil på beachbanerne. Det kræver tid og engagement når du skal udvikles som beachvolleyspiller – træning af styrke, teknik, taktik men også til leg og refleksion over de mange elementer i beachvolley; teknikken, fysikken, kampene, spillets psykologi og beachvolley-kulturen.
Beachvolley er et fag der arbejder meget med bold! I skal blive dygtige med bolden! Men der arbejder også i meget stor grad med din personlige tilgang til at træne, at spille kampe, at være en del af et makkerskab – kort sagt en forståelse af, hvad man som person selv kan bringe i spil for at skabe gode forudsætninger for at dygtiggøre sig som beachvolleyspiller.

Beachmiljø med fantastisk sammenhold

På hovedfaget vil du opleve et fantastisk sammenhold. I tillæg bliver beachvolley også udbudt som sidefag noget der skaber et stærkt beachmiljø foråret og erfteråret igennem. Vi udfordrer hinanden dagligt i træninger, i turneringer og vi skal have det sjovt, mens vi gør det.  Mod slutningen af forløbet flyver hovedfaget til beachbanerne i Barcelona, hvor du modtager undervisning af nuværende eller tidligere professionelle spillere.
Forvent et fag med løbende dialog, udvikling og retning for din træning – i et fællesskab der støtter udvikler og udfordrer dig!

Anders Boye - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Jo Kyrre Skogstad - Underviser/teacherUnderviser/teacher

”Det er vigtigt at have ambitioner for at lykkes med sit beachvolleyspil – at man til hver træningstime sætter sit talent, sin dedikation og sit mod på at træne hårdt og intensivt i spil. Det indebærer også at sætte tid af til træning af styrke, teknik og taktik, samt at motiveres af leg og refleksion som vigtige dele af træningen.”

Jo Kyrre Skogstad, underviser, beachvolleygerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV PÅ GERLEV


SAMMENSET DIT OPHOLD

Et ophold på Gerlev Idrætshøjskole varer typisk fra 8 til 40 uger. Læs mere om vore perioder og hvordan du kan sammensætte dit skema her.


UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere. Læs mere om deres uddannelse og baggrund her.


TILMELD DIG HER

Vælg den periode du ønsker at være elev på Gerlev, hvilket hovedfag du vil fordybe dig i og om du vil bo sammen med en anden højskolekammerat.