Bliv
Elev
Besøg

Os

Kristine Vejbæk

Mød Kristine, som valgte idrætshøjskolen på trods af, at hun aldrig før har dyrket idræt i sit liv, og blev så vild med det, at hun tog et ophold mere på Gerlev.

Kris havde et ønske om at opleve det fællesskab, man finder i holdsport og lave sport på en sjov måde, da det ellers ikke siger hende særlig meget. I foråret prøvede Kris kræfterne af på fodboldbanen, hvor hun i helt nye støvler imponerede med et skarpt overblik, som blev sammenlignet med legenden Laudrup

Kris føler, at hun har fået mange gode ting ud af at starte på en idrætshøjskole, og som hun selv udtrykker det; ”Hvis man skal prøve noget nyt, så er højskole det ideelle sted for det” – her bliver man nemlig løftet af både de engagerede lærere og elever.

Man kan altid være sikker på et smil og et godt grin fra Kris, for en ting, der særligt hjælper, når man begiver sig ud i nye ting og udfordringer, er at have en god portion selvironi med i tasken – særligt når man fejler.

Når Kris ikke spiser sig mæt i ostepops, kan man finde hende på volleybanen, hvor hun smasher en masse bolde over nettet. Noget som hun håber at kunne tage med videre i sin hverdag efter højskole – det er nemlig en fed måde at møde og samles med andre mennesker gennem idrætten. Samtidig anbefaler hun andre at springe ud i det samme, for hvis hun kan, så kan andre også

 

Kristine Vejbæk