Bliv
Elev
Besøg

Os

3 grunde til, at du BESTEMT IKKE skal tage på højskole

Måske tænker du eller en, du kender – det kunne da godt være, at det der højskole er noget for mig – men træk lige håndbremsen! Højskolelivet er en værre kattepine fyldt med farlige fælder, du kan ende med at sidde fast i resten af livet. Her får du 3 grunde til, at du BESTEMT IKKE skal tage på højskole.

1. Du flytter sammen med over 100 nye mennesker - mange af dem slipper du aldrig for igen

Måske finder du kærligheden på højskolen, og lykkes det ikke, kan vi godt garantere, at du finder venner for livet. Venner, der vil følge dig gennem op- og nedture – når du starter på studie, når du stifter familie og når du danser flashmob på plejehjemmet. I slipper næppe for hinanden igen – det vil aldrig være et farvel, men et på gensyn.

2. Du bliver kastet ud i en masse nyt, du aldrig har prøvet før

Højskolelivet byder hver dag på nye udfordringer og muligheder – fysisk, mentalt og socialt. Du bliver kastet ud i alt fra windsurfing til bouldering. Du springer ud, hvor du ikke kan bunde og opdager måske sambaen i grønlændervendingen, bliver ven med naturen og surfbrættet eller smider et power move til HipHop-musik. Du kommer til at lægge masser af energi i at lære noget og udvikle dig personligt.

3. Du savner højskolelivet for meget, når det er slut

Selvom højskolelivet kan være en værre kattepine, er der næsten 100 % sandsynlighed for, at du får svært ved at slippe det, når det er slut. Træder du først indenfor, garanterer vi, at du aldrig helt slipper højskole-følelsen igen. Heldigvis er højskole for livet, og der er altid mulighed for at vende tilbage og få en kold øl i baren, sejre i Partners eller genfinde minderne og fællesskabet sammen med andre, der tog chancen med højskolelivet.

Kender du en, der tør tage chancen alligevel?

Vi har mange elever til start efter sommerferien, men desværre ikke fyldt helt op endnu. Spred gerne budskabet, hvis du kender en, der overvejer et højskoleophold og giv glæden videre.

Efterårsholdet starter allerede den 21. august. Hvis højskolelivet stadig virker lidt for farligt og ukendt, er det både muligt at komme på en fysisk eller en virtuel rundvisning. Læs mere om det her.

3 grunde til, at du BESTEMT IKKE skal tage på højskole