Bliv
Elev
Besøg

Os

Dans med en dansk mester

Brug en uge i sommerferien på at udvikle din individuelle dans og dit udtryk. Der er stadig pladser tilbage på dans til International Gathering i uge 32. Kom med, hvis du trænger til en dosis dans, god mad og højskole i din sommerferie.

Bliv undervist af en dansk mester

Nogle af de dygtigste danske og internationale dansere står for undervisningen. Ugen byder på undervisning indenfor diverse stilarter, blandt andet Hip hop, House dans, Breaking, Moderne dans, jazz dans og meget mere. Mød underviserne her.

En af underviserne er Groovy, der i juni blev kåret til dansk mester i breaking til Danish Open 2022. Se hendes stærke budskab til kvinder i break-verdenen her. Groovy har altid danset, og med en far som trommeslager har rytme og musik fået en helt speciel plads i hendes undervisning. Hun tager udgangspunkt i at finde sig selv i dansen – ikke at se ud på en bestemt måde. Det er vigtigt at føle musikken, mærke den glæde, den skaber, og fællesskabet, der opstår, når man danser med andre.

Et nyt koncept

På danselinjen introducerede vi et nyt koncept sidste år. Vi har arbejdet på et format, som giver hver enkelt danser en chance for at udvikle deres individuelle dans og udtryk. Vi fokuserer på freestyle øvelser, grooves, rytmer, grundteknikker indenfor forskellige dansegenre, karakterbygning, det at jamme, cypher og udveksle og udvikle sig sammen. Alle er velkomne, intet specielt niveau er påkrævet, kun at du har lysten og glæden til dans og musik.

Få et glimt af dans på Gerlev

Få pladser tilbage

Er du endnu ikke tilmeldt dans til International Gathering i uge 32, er det med at være hurtig, for vi har kun få pladser tilbage. Læs mere og tilmeld dig her.

Dans med en dansk mester