Bliv
Elev
Besøg

Os

Gerlev Legefestival 2023

Vi åbnede Legepark sæsonen med et brag af en Gerlev Legefestival 2023! Med festivalen ønsker vi at bringe mere leg til vores lokalområder og til mennesker, som måske ellers ikke får leget i det daglige.

Gerlev Legefestival 2023 blev en skøn uge fuld af aktiviteter for store og små i hele Legeparkenen, som fremstod forårsflot med nylakerede spil og trimmede legearealer. Smil kunne samles i store mængder – det er ren energi og livsglæde, når mennesker samles og leger!

En fælles legefestival

Aktiviteter var blandt andet udviklet sammen med højskolens elever, som legede med på forskellig vis ligesom højskolens kor og musiklærer spillede og sang populære sange fra Højskolesangbogen. Derudover var det selvfølgeligt engagerede legeinstruktører fra Gerlev Center for Leg og Bevægelse, der var i aktion hele ugen.

Til åbningsdagen deltog omkring 400 gæster – hovedsageligt familier og bedsteforældre med mindre børn – som alle blev mødt af et sjovt og legende program, hvor også lokale foreninger bidrog med sjove aktiviteter. Godt at vi kan lave sådanne ting sammen!

Leg for alle

I ugen efter fulgte festivaldage dedikerede til særligt indbudte gæstegrupper:

Handilegdag for mennesker med udviklings- og bevægelseshandicap – her kom gæster fra både Slagelse, Næstved og Køge kommuner. 

Børnedag – for børnehaver og dagplejere med deres søde børn. 

Skoledag med klasser fra hhv. Hashøjskolen og Antvorskov Skole samt Aktivitetsaften med ungdommens Klub Føniks. 

Og som noget nyt i år havde vi en Seniordag, hvor vi fik besøg fra 5 forskellige plejehjem fra Slagelse Kommune. Det var skønt – og I ved jo, hvad vi vil sige: Man bliver aldrig for gammel til at lege… Man bliver gammel, hvis man holder op med at  lege!

Gerlev Legefestival 2023