Bliv
Elev
Besøg

Os

Sport 360

Hovedfag
5,5 timer pr. uge

KOM 360 GRADER RUNDT OM IDRÆTTEN – UDENDØRS OG INDENDØRS

FAGET FOR DIG DER VIL UDFORDRES I MANGE FORSKELLIGE TYPER IDRÆT

IDRÆT, BEVÆGELSE OG TRÆNING – HVOR HOVEDET ER MED

Afspil video

Action og nysgerrighed

Sport 360 er for dig, der er nysgerrig og har lyst til bevæge dig på tværs af klassiske, moderne og alternative idrætsområder og træningsformer. Det bliver action packed og fysisk udfordrende, men det vigtigste, er at du udvikler dig som menneske, har hovedet med og samtidig har det sjovt på et fantastisk hold.

Citat - Gerlev idrætshøjskole
Det vigtigste er ikke, hvad du kan, men at du er nysgerrig og springer ud i det. Holdet er altid bag dig!
Emil, efterår 2021

Hvordan bliver det så?

Al undervisning er praktisk – teoretiske input får du altid i forbindelse med praksis. På Sport 360 vil du opleve, at underviserne præsentere dig for en palet af udfordringer, og samtidig inddrages elevernes ønsker og idéer. Du får viden om, hvordan idræt og træning kan anvendes i forhold til forskellige målgrupper og lære, hvad det kan gøre for os som individer, fællesskab og samfund.

Dér hvor vi brænder

På Sport 360 møder du møder du en stor del af Gerlevs dygtige undervisere dér, hvor de brænder. Det foregår udendørs og indendørs på Gerlev i skøn pagt med vejret og på ture, hvor du bliver undervist spændende steder i naturen og på uddannelsesinstitutioner. Vi arbejder med kampsport, padel-tennis, fodbold, basketball, parkour, outdoor, CrossFit, dans, gymnastik, beachvolley, windsurfing, bouldering og teambuilding på high-rope-bane, legende træning, kettlebells og movement Culture.

Et stærkt fællesskab

Vi arbejder i et stærkt fællesskab, hvor alle elevers forskellige baggrunde bliver en styrke. Så uanset dit niveau i en bestemt idræt, så er du en del af et fællesskab, der både støtter og og udfordrer dig. Sport 360 er et ambitiøst fag i forhold til din udvikling og videre vej i uddannelsessystemet, hvis du overvejer at at søge ind på idræts-, fysioterapi-, lærer- eller pædagogstudiet. Vi arbejde med alsidigheden i idræt og hjælper dig også gerne med din kvote 2-ansøgning.

Mød underviserne:

Morten Zacho

Sport 360 på Gerlev er et udviklende møde med flere af skolens erfarne undervisere, der udfordrer dit syn og erfaringer med idræt, sport og træning. Vi kommer helen vejen rundt om idrætten og tæt på hinanden gennem de mange forskellige idrætsdiscipliner vi møder – og gennem vores rejser og besøg – samtidig med at vi har det sjovt!

Læs mere om Morten Zacho

Martin Lykkegaard

Sport 360 på Gerlev er et udviklende møde med flere af skolens erfarne undervisere, der udfordrer dit syn på idræt, sport og træning. Vi kommer hele vejen rundt om idrætten og tæt på hinanden gennem de mange forskellige idrætsdiscipliner vi møder – og gennem vores rejser og besøg – samtidig med at vi har det sjovt!

Læs mere om Martin Lykkegaard

Hvor går rejsen hen?

Sport 360 tager til Berlin, hvor vi skal udnytte de mange muligheder for både idrætslige og kulturelle tilbud. Vi besøger bl.a. en af Europas største beach-arenaer, laver idræt i parkerne, afprøver nye idrætsgrene og bruger vores netværk til at møde spændende bevægelsesfolk.

Sport 360