Bliv
Elev
Besøg

Os

Nye medarbejdere på Gerlev

Hjælp os med at byde to nye ansigter velkommen på Gerlev. I efteråret er to nye medarbejdere flyttet ind på kontoret i Sidespringet. Camilla Henriksen (th.) i administrationen og Sofie Wille (tv.) i kommunikationsafdelingen. Find ud af, hvad du kan kende dem på og hvilket aftryk, de håber at sætte på Gerlev.

I administrationen - Camilla Henriksen

I oktober startede Camilla Henriksen som administrativ medarbejder. Nu kan du finde hende bag skrivebordet i administrationen, hvor hun blandt andet laver løn og står for administrationen af højskoleleverne. Camilla kommer fra lokalområdet og har 20 års erfaring med blandt andet HR og projekter inden for undervisningsområdet.

Hvad kan vi kende dig på?

Den imødekommende stemme i telefonen, eller at jeg snakker med sig selv, når jeg er virkelig koncentreret.

Hvilket aftryk håber du, at sætte på Gerlev?

Jeg synes, det er vigtigt, at eleverne for eksempel får en god oplevelse, og det er vi jo med til at gøre. Så for mig er det vigtigt at være imødekommende og yde en god service, så de kan sige, at det fungerede bare.

Hvilken opgave ser du mest frem til på Gerlev?

Jeg synes at begge områder med løn og administration af eleverne er spændende. Jeg kan godt lide, at jeg ikke kun sidder med det ene eller med det andet. Det er en kombination.

I kommunikation - Sofie Wille

I november kunne vi byde velkommen til Sofie Wille, der startede som kommunikationskonsulent i Gerlev Center for Leg & Bevægelse. Hun skal kommunikere indsatsen Levende Legekultur og projekt Moving Youth ud til resten af Danmark. Sofie kommer også fra lokalområdet og har været selvstændig med egen virksomhed i seks år. Nu kan du finde hende bag kameraet på videoerne på de sociale medier eller på kontoret med resten af kommunikationsteamet.

Hvad kan vi kende dig på?

De skøre videoer, du kan se på Facebook på Levende Legekultur, Moving Youth og Gerlev Center for Leg & Bevægelse.

Hvilket aftryk håber du, at sætte på Gerlev?

Der er et eller andet over at gøre livet lidt mere legende, som ligger meget til min personlighed og tilgang. Så da jeg så mødte den her stilling og så kombinationen med leg, tænkte jeg bare, hvor er det fedt at arbejde for det. Langt de fleste mangler noget mere leg og bevægelse i det hele taget. Derfor håber jeg at mit aftryk på Gerlev bliver at få gjort legekulturen synlig.

Hvilken opgave ser du mest frem til på Gerlev?

Jeg kan godt lide, at der er så stor variation på en enkelt dag, og at jeg får lov til at være formidleren for en masse kreative ildsjæle. Jeg får lov til at skabe de kanaler, som kan være outlet for en masse menneskers kreative arbejde. I forhold til de midler de får i Center for Leg og hvor mange mennesker, som bakker op og hele den her movement, som de er en del af, så bliver det ikke kommunikeret ordentligt ud. At få lov til at skabe vejen for det. Det gør mig begejstret.

Nye medarbejdere på Gerlev