Bliv
Elev
Besøg

Os

Tre skarpe til Maja

Hun har idræt i blodet – både privat og professionelt. Det har ført hende igennem alt fra kampsport til life kinetics, en kandidat i idræt og næsten to årtier som underviser og pædagogisk leder på Stenhus Gymnasium. Mød Maja Liep, Gerlevs nye pædagogiske leder.

Den blå bog

Maja kommer oprindelig fra Helsingør og er uddannet cand.scient i idræt. Hun har været ansat på Stenhus Gymnasium i 17 år. Først som underviser og siden 2016 som pædagogisk leder med ansvar for bl.a. Stenhus Sports College, Team Danmark-ordningen og Stenhus Testcenter.

Maja er idrætsmenneske helt ind til benet og har dyrket al mulig idræt. Hun startede ud i kampsportens verden, men har nørdet igennem mange forskellige discipliner. 

Glæden ved bevægelse har hun taget med til Gerlev, hvor hun som pædagogisk leder skal være med til at udvikle Gerlevs pædagogiske praksis, herunder skabe gode rammer for underviserne, så de kan skabe de bedste højskoleoplevelser for vores elever og kursister.

1. Hvad har været din skøreste/bedste oplevelse på Gerlev indtil nu?

Jeg er netop på vej hjem fra en helt fantastisk tur til Wagrain i  Østrig, hvor vi har lavet alle mulige fede aktiviteter. Eleverne har været udfordrede og trætte, men også høje på at have gennemført ‘sammen’. Den bedste skøreste oplevelse må helt klart være sangaften med lærerbandet Forplay, der bl.a. spiller på ske, guitar og saltbeholder. Det er virkelig det gode eksempel på, hvordan vi på Gerlev spiller hinanden gode.

2. Hvad vil være dit drømmefag at undervise i på Gerlev? Hvorfor?

Jeg glæder mig rigtig meget til at introducere ‘life kinetics’ på Gerlev og til at være med til at udvikle et fag med hjernegymnastik. Vi er mega gode til at træne kroppen på alle mulige måder, og det giver bare SÅ god mening at træne hjernen og de mentale processer også.

3. Hvilket aftryk håber du, at sætte på Gerlev?

Jeg håber at være med til at skabe nogle gode rammer for en bæredygtig praksis. Det gælder både fagene, den pædagogiske praksis og vores fysiske rammer. Og så vil jeg bare rigtig gerne være en god sparringspartner og legekammerat for elever, lærere, øvrige medarbejdere og ledelse.

Tre skarpe til Maja