Bliv
Elev
Besøg

Os

Velkommen til, Frederik

Frederik Ullerup er startet som ny forstander på Gerlev, hvor han mandag morgen ankom med bilen pakket helt op til tagbøjlerne med alt fra pudebetræk til håndboldsko og stueplanter. Hør hans første tanker om den opgave, der venter ham som forstander.

Uddrag fra pressemeddelelsen d. 25. februar

Frederik Ullerup tiltræder som forstander på Gerlev Idrætshøjskole 1. april 2022. – Jeg glæder mig meget til at tage fat på den ambitiøse strategi sammen med ledelse, medarbejdere og bestyrelse, siger han.

Det bliver et glædeligt gensyn og alligevel en helt ny start, når Frederik Ullerup indtager posten som forstander på Gerlev. Som tidligere Gerlev-elev, underviser på sommerhøjskolen og medlem af Gerlevs bestyrelse fra 2013-2018 kender han den verden, han træder ind i. Med sig bringer han både ledelsesmæssig erfaring, idrætsfaglig viden og en god portion kærlighed til højskolelivet:

– Gerlev har altid været en højskole, der sætter aftryk i samfundet og i de mennesker, der kommer på skolen. Skolen satte dybe spor i mig, da jeg var elev dér i 1998, og for mig er stillingen som forstander på Gerlev et drømmejob, siger Frederik.

Frederik kommer fra en stilling som uddannelsesleder på Falkonergårdens Gymnasium, er Cand. Scient. med hovedfag i idræt og har en Master i Ledelse af Uddannelsesinstitutioner, og så har han været foreningsaktiv hele sit liv – p.t. som formand for Køge Håndboldklub.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Velkommen til, Frederik